Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fő TV csatornákon miért...

A fő TV csatornákon miért csak "idegbeteg" műsorokat adnak?

Figyelt kérdés

A kvízjátkékokon az ember szétizgulj az agyát, a valóvilágban mindenki sík ideg, ordítoznak, a barátok köztben mindenki csak fúrja a másikat, meg stb, azon is csak felhúzza magát az ember. Még a reklámok is ilyen "idegbetegek". A TV-ben minden túl gyors, meg színes meg harsány... Miért nem tudnak olyan műsorokat sugározni, ami lassabb, aminől a nyugalom árad, nem az nyugtalanság? Direkt akarják azt, hogy az emberek nyugtalanok legyenek? Vagy a többi ember már alapvetően nyugtalan, és ilyen műsorokat esik nekik jól nézni?

[Jah, "fő TV csatornák" alatt azt értettem, hogy TV2 meg RTL Klub]

2011. febr. 17. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Direkt akarják azt, hogy az emberek nyugtalanok legyenek? "

Isten hozott a gondolkodó emberek világában!

A "gladiátoros" válaszoló egyébként tökéletesen leírta, az ember természetéből adódóan ilyen egyszerűen. Ezt igényli. De abban egyetértek veled, hogy a két fő keresekedelmi csatorna szánalom. Főleg ez a Való Világ, ez mindennek a legalja, szégyen az is, aki nézi. Én nem is nézem egyiket se:D

2011. febr. 17. 20:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. Énnekem semmi bajom nincs ezekkel a műsorokkal, nem ítélem el őket, csak az én idegzetemnek a személyiségemből adódóan ez már sok... Nagyon sok. De akkor ezek szerint a többi embernek meg éppen erre van szüksége. Hát nem vagyunk egyformák, nincs ezzel baj :)
2011. febr. 17. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sem nézem ezeket a csatornákat, van helyette 50másik, abból pedig kb. 5-6 amit szeretek is, vagy leülök olvasni. Azt hogy a többi ember miért szereti, nem tudom, mert kikapcsolja őket, nem kell odafigyelni csak megy, és olykor jót nevetnek, ezt szokták mondani, de én az intelligens humort szeretem nem az alpárit.
2011. febr. 18. 00:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert az az érdekük.
2011. febr. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!