Miért nem beszélnek a veszprémi gyilkosság 3. vádlottjáról arról a bizonyos németről?
az erőszakos bűncselekmények elkövetői szinte kivétel nélkül cigányok. És ezért beszél ország-világ a cigánybűnözésről. Szemét,alja minden népben van, de a cigányok azzal húzták ki a gyufát hogy rabolnak és ölnek. Elitéli mindenki a csalót,az ügyeskedőt, a tolvajt bármennyit is vitt, de nem tudja feloldozni azt aki elrabolja(csapatostul)egy kisöreg utolsó fillérjét, és kisgyerek játékát vagy sorolhatnám! Gondolj vissza a Blahán késsel szurkáló 10éves kis mauglira és láthatod miért a közutálat!
Mivel emberk vagyunk, szeretünk általánosítani, ezért a rendes, becsületes cigány méltatlannak érzi a kritikát, bár vsz ők olyanok mint a fehér holló.
Én a VIII.ker-ben nőttem fel, sokan éltek körülöttem és ÉN NEM TALÁLKOZTAM velük....
Hát igen! A fajvédők kedvenc fordulata felhozni a móri eseményeket!
Az a Német nevű sose volt fehér ember, csak nézd meg a képeit!
Miért nem beszélnek a további 27 vádlottról? Ugyanis a szemtanúk szerint legalább 25-30-an vettek részt az attakban!
Kivonult a rendőrség megvédeni a "rettegő" romákat, de mégis a magyarok lélegeztek fel Enyingen, hogy végre kicsit nyugalom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!