Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lehet jelentkezni alanynak?

Hol lehet jelentkezni alanynak?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy kinek milyen információi vannak az agyi kötéseket szabályozó kísérletekről. Tudom ez nem mindennapi téma, de hátha mégis valaki halott róla valamit.

Egyébként arról van szó, hogy minden hatásnál ami ér bennünket egy receptor aktiválódik, ami előidézi az adott érzést és ezek egy idő után rögzülnek. Vannak gyógyszerek, tudatmódosító szerek amik ezeket felülírják, de csak időlegesen. A kísérletek lényege, pedig a receptorok teljes átrendezése, azaz szájhősből képesek félénk embert csinálni és fordítva is, vagy akár kitörölni és hagyni, hogy újra kialakuljon, de már más érzetekkel az adott szituáció. Természetesen ez nagyon veszélyes, én mégis jelentkeznék alanynak, ha ezzel hasznára lehetek a tudománynak, ha hallotok ilyesmiről hálás lennék ha megírnátok.

További szép napot.

2011. febr. 15. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen kísérletet emberen nem végeznek. Elég sok jogszabályba ütközne.
2011. febr. 16. 00:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Viszont bármilyen papírt aláírnék, így értelmet nyerne az életem, ha már másképp nem tudok hozzájárulni a tudományhoz.
2011. febr. 16. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!