Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az osztálytársaim úgy kezelnek...

Az osztálytársaim úgy kezelnek mint egy 10 évest. Mit tegyek hogy változzon ez a helyzet?

Figyelt kérdés
már elég idegesítő, 17 éves vagyok.. van egy berögzött képük rólam, de nem tudnak/akarnak túl lépni rajta.. és az a legdurvább hogy én is úgy érzem magam mint egy 10 éves...
2011. febr. 7. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Sportolsz valamit?
2011. febr. 7. 23:07
 12/19 A kérdező kommentje:
nem igazán...
2011. febr. 8. 15:14
 13/19 A kérdező kommentje:
kondizok egyik haveromnál és ennyi
2011. febr. 8. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Na, a kondizással elég magabiztosságot lehet szerezni.

Különben az lenne a legjobb módszer, hogyha megfigyelnéd, hogyan viselkednek azok az osztálytársaid, akikkel normálisan elvannak a többiek, és te is próbálj hasonlóan viselkedni. Persze csak önmagadat ad, ez nagyon fontos.

2011. febr. 8. 18:35
 15/19 A kérdező kommentje:

mindenkivel máshogy viselkednek, csak velem ugyanúgy :D

kondizást folytatom hátha attól jobb lesz, meg még amiket írtál 1. válaszban

2011. febr. 9. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:

A kérdésedben benne van a válasz:

"Az osztálytársaim úgy kezelnek mint egy 10 évest. "

"és az a legdurvább hogy én is úgy érzem magam mint egy 10 éves..."

Ha te is úgy érzed magad, akkor mit csodálkozol azon, hogy úgy kezelnek? És miért zavar?

2011. febr. 13. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Valóban. Miért zavar? Te nem vagy egyikük sem, úgy értem senki, a többiek közül. Te te vagy. Akkor meg miért akarod, hogy úgy bánjanak veled, mintha nem te lennél az. Inkább örülj, hogy különleges vagy. Maradj önmagad.
2011. febr. 13. 19:07
 18/19 A kérdező kommentje:
azért zavar, mert kicsit szarul esik... azonosulni sem tudok a többiekkel, ezért zavar.
2011. febr. 14. 22:52
 19/19 A kérdező kommentje:
lekezelnek, szóval lekezelően beszélnek, viselkednek velem.. marhára idegesítő....
2011. febr. 14. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!