Miért utálom ennyire azt a csajt? Féltékeny vagyok vagy lenézem?
Egyik osztálytársamat ki nem állhatom. Igazából fogalmam sincs, miért. Nagyon szép, minden srácnak bejön, de ő csajokkal kavar..amit páran tudnak róla csak, mert nem terjeszti, de pl. nekem még akkor mondta el, mikor jóban voltunk. Megfogadtam, hogy ezzel sosem fogom cseszegetni, de akkora hülyeséget csináltam, mert elmondtam az egyik osztálytársunknak, aki azóta beszólogat neki. Nekem meg elég lelkiismeretfurdalásom van emiatt. Fogalmam sincs, miért utálom ennyire, de ha már meglátom, teljesen ideges leszek. Mindig azt nézem, hogy néz ki ma, mit csinál, kivel beszél és örülök, amikor nincs suliban. Mostanában eléggé szarul érzem magam emiatt, mert mindig rá gondolok, hogy mennyire nem bírom. Meg már volt többször, hogy összevesztem vele, pedig az is jelentéktelen dolog volt. Szerintetek miért van ez? Mit tegyek, hogy ne utáljam ennyire?
17L
Keresed benne a hibát, hogy ne legyen bűntudatod. Nekem legalábbis ez jött le abból amit írtál. Bűntudatot van amiért elmondtad azt egy oszt. társatoknak és most próbálsz benne hibát találni, hogy ráfogd "megérdemelte".
Lehet hülyeség, de nem ismerlek, így enélkül nehéz bármit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!