Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálom ennyire azt a...

Miért utálom ennyire azt a csajt? Féltékeny vagyok vagy lenézem?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársamat ki nem állhatom. Igazából fogalmam sincs, miért. Nagyon szép, minden srácnak bejön, de ő csajokkal kavar..amit páran tudnak róla csak, mert nem terjeszti, de pl. nekem még akkor mondta el, mikor jóban voltunk. Megfogadtam, hogy ezzel sosem fogom cseszegetni, de akkora hülyeséget csináltam, mert elmondtam az egyik osztálytársunknak, aki azóta beszólogat neki. Nekem meg elég lelkiismeretfurdalásom van emiatt. Fogalmam sincs, miért utálom ennyire, de ha már meglátom, teljesen ideges leszek. Mindig azt nézem, hogy néz ki ma, mit csinál, kivel beszél és örülök, amikor nincs suliban. Mostanában eléggé szarul érzem magam emiatt, mert mindig rá gondolok, hogy mennyire nem bírom. Meg már volt többször, hogy összevesztem vele, pedig az is jelentéktelen dolog volt. Szerintetek miért van ez? Mit tegyek, hogy ne utáljam ennyire?

17L

2011. febr. 6. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen túlmisztifikálod őt, feleslegesen túl sokat foglalkozol vele. A szépsége és népszerűsége miatt értéktelenebbnek érzed magad, ez zavar, ezért próbálsz folyamatosan a hibáira összpontosítani. Ne a külsőségekre koncentrálj, mindenkinek vannak jó tulajdonságai is, hibái is, és ezek közül huszadrangú mind az, hogy szép vagy csúnya, mind pedig az, hogy épp kivel kavar. Próbálj minél többet beszélgetni vele, hogy tényleg megismerd, és ne fantazmagóriák alapján táplálj mindenféle ambivalens érzéseket iránta. Mert a leírásodból az tűnik ki, hogy egyszerre csodálod és gyűlölöd.
2011. febr. 6. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Keresed benne a hibát, hogy ne legyen bűntudatod. Nekem legalábbis ez jött le abból amit írtál. Bűntudatot van amiért elmondtad azt egy oszt. társatoknak és most próbálsz benne hibát találni, hogy ráfogd "megérdemelte".

Lehet hülyeség, de nem ismerlek, így enélkül nehéz bármit mondani.

2011. febr. 6. 22:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy így van..igazából ő mindig kedves velem, én meg bunkó vagyok vele egyfolytában. És ha nem szól hozzám, vagy úgy érzem, lenéz, akkor beszólok neki és elkezdem utálni..ami egy hülye szokás. Nem tudom, miért foglalkozom vele ennyit, de már idegesítő.
2011. febr. 6. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem feltekeny vagy ra es ebbol jon az, hogy ellenszenves szamodra. Nem kellene ennyi energiat egy emberre pazarolni. Az utalat nagyon eros szo.
2011. febr. 10. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma is..nagyon jól nézett ki. És megint úgy érzem, nem kedvel. Én meg nem tudok ezen túllépni. Én mindenki számára olyan kissé fiús, eszetlen vagyok. Ő meg..hát ő..
2011. febr. 10. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szerelmes vagy belé. A kisfiúk viselkednek így, ha tetszik nekik egy kislány..
2011. febr. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!