Hogy köszönjem meg neki?
Panelházba költöztünk és a felettünk lakó 2 kisgyermekes család , egész nap hangosan dörömbölt a plafonunkon.A kisgyerekek rohangáltak,kismotoroztak,szüleik is igen zavaróan tevékenykedtek ,sürün döngött tőlük a beton. Néhányszor szóltam az embernek,hogy szomszéd nem e lehetnének halkabban ? amire az volt a válasz,hogy mi nem is zajongunk. Egyszer találkoztam a lépcsőházban az asszonykával akinek szintén elmondtam,hogy sokat szenvedünk miattuk mert a dübörgésük miatt nem lehet sem pihenni sem tanulni.
Másnaptól mintha elvágták volna. Semmi dübörgés,semmi bántó zaj.
Igaz néha most is kalapálja néha a kisgyerek a lábával a plafonunkat,és néha most is leejtenek valamiket,de ez már teljesen belefér az átlagosba. Már nem kell azon gondolkodnunk ,hogy elköltözzünk,innentől normálisan használható ez a lakás is .
Megszeretném valahogy ezt köszönni,hálálni a fiatalasszonykának. Mit javasoltok ? Gondoltam ,hogy küldök nekik egy ajándékcsomagot ,vagy kifizetném helyettük egy időre a lépcsőház takarítás díját vagy valami hasonlót. De nem szeretném azt se,hogy balul süljön ki ez a dolog,ezért kérnék tanácsot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!