Hogyan pótolhatnám be kihagyott fiatalkori éveimet Vidéken?
Röviden és tömören: úgy érzem nagyon sokmindenből kimaradtam kb. 15-20 éves korom között. Pl. nagy barátságok, lányok, barátnő, éjszakai élet, kisebb-nagyobb italozgatások, billiárd stb-stb.
Itt vagyok egy vidéki kisvárosban 21 évesen és nem tudom mit tegyek :-S F/21
Öööö, ácsi, az élet nem vonatmenetrend :) Nyilván oka volt annak, hogy kihagytad ezeket, talán például nem is volt igazán kedved hozzá...?
Na jó, meg gondolom, az sem mindegy, milyen barát-és barátnő-jelöltekkel hoz össze az élet.
Mindegy, nem ez a lényeg, ha történetesen _most_ úgy érzed, hogy ezek a dolgok neked nagyon fontosak, akkor ez tökéletesen megfelelő kor hozzá, ha a környezeted nem alkalmas, és tényleg ennyire fontos neked, akkor válts környezetet.
De ha meg csak azt gondolod, hogy ezeknek "hozzá kell tartozniuk az élethez", akkor meg legyél kicsit megengedőbb magaddal meg az élettel szemben, nem kötelező mindenkinek ugyan forgatókönyvet játszani. Az Amelie-filmet eddig úgy tudtam, hogy a fiúk is szokták értékelni, az én exem pl elég macho volt, mégis tetszett neki ;).
Mindenesetre bepótolni nem lehet, azokat az éveket mással töltötted, biztos annak is megvolta maga szépsége ;) kiélvezni azokat az éveket tudod, amik előtted állnak, ha csak el nem rontod őket azzal, hogy lóhalálában igyexel valami vagánysági kvótát teljesíteni, mintha verseny volna.
20 éves vagyok. Nem volt barátnőm, nincs sok barátom, nagyon ritkán(évente 1-2) megyek buliba.
Egyszerűen nem akarnak velem haverkodni azok akik járnak buliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!