Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális ez? Mert szerintem...

Normális ez? Mert szerintem semmiképpen sem.

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm (lány), 15 éves, cigizik.. ami nem is lenne annyira meglepő manapság ... de az, hogy otthon az anyjával csinálja ezt...:S az szerintem már nem normális. Az anyja meg tök megenged neki mindent. Már nem szűz, sőt, az elsőt mindenféle védekezés nélkül csinálták...mert hogy hát elfogta őket a hév. -.-" Szerencséje volt, hogy nem lett terhes, nővére ugyanígy 16-7 éves korában terhes lett felelőtlenség miatt ... az apja alkoholista, és nem úgy bánik a családdal ahogy kéne...:S mondjuk ez nem az ő hibája, csak sajnálom ... az anyja megengedi neki mindent, akkor jön haza amikor akar, azt csinál amit akar.. de amúgymeg jóba vannak, mindent elmondd az anyjának ...

a nagyvilágnak azt mutatja, hogy ő milyen rendes és becsületes lány, meg hogy benne meglehet bízni ... velem is majdnem legjobb barátságba került, aztán jól átb@szott... :/

vélemények?

2011. febr. 4. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus példa arra, hogy a szülő kisz@rik egy-két kölköt a világra, aztán cseszik rendesen fölnevelni. Mostanság ez egyre gyakoribb. Siralmas, milyen elcseszett kölkök vannak.
2011. febr. 4. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Szomorú és a legkevésbé sem normális...bár a kérdésben benne van a válasz arra,hogy mitől lett ilyen amilyen. :(
2011. febr. 4. 22:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen de áhh...:/ én sajnálom is őt viszont szerintem attólmég lehetett volna erősebb és nem lett volna muszáj elk*rnia az életét.
2011. febr. 5. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az emberek akkor jönnek rá, hogy elcseszték az életüket, amikor már nincs visszaút.
2011. febr. 5. 11:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Ígyvan..
2011. febr. 5. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!