Milyen egy jó olvasónapló?
Figyelt kérdés
Amikor nekünk voltak kötelezők, sosem kellett írni, így nincs benne gyakorlatom, mert még sosem írtam.2011. febr. 4. 18:37
1/6 anonim válasza:
Olyan a jó, amit az osztály legjobb diákjától másoltál :P xD
Én mindig ezt csináltam..............abszolút bevált ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Hülye vagy. Nálunk egyszerűen nem kellett írni. Tényleg nem. Szóval, ha lehet értelmes választ kérnék!
2011. febr. 4. 18:55
3/6 anonim válasza:
Szerintem az jó, ami rövid, és ebben a rövidségben le vannak írva a mű legfontosabb cselekményei, az összefüggések. Elemzés szerintem nem való bele, mert az már nem napló. Max egy igazán rövid fejtegetés.
4/6 A kérdező kommentje:
A könyvesblogokban található írásokat vehetem alapul? Magam is hasonló írnék.
2011. febr. 4. 19:19
5/6 anonim válasza:
nekünk csak angolból kell szerencsére...mindenesetre a lényeg hogy meglegyenek a szereplők, 1 mondatba hogy ki ő, a helyszín és kb. az idő. És a legfontosabb a cselekmény rövid leírása
(szerintem fejezetekre osztva a legkönnyebb, ha vannak): )
6/6 anonim válasza:
Fontosak a szereplők, a helyszínek. Én bele szoktam tenni az író életrajzát, a mű keletkezésének körülményeit. A cselekményt fejezetekre bontom, és kicsit hosszabb, de tömörített leírást készítek róla. Néhány tanárnak hízeleg, ha egy kedvenc idézetet is írsz az adott fejezet leírása után. Ezzel bizonyos összefüggésekre is rámutathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!