Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt hogy gondolták? (kérdésed...

Ezt hogy gondolták? (kérdésed arról szóljon, hogy mit is akarsz kérdezni, túl rövid, satöbbi)

Figyelt kérdés
A munkaügyi központtól kaptam levelet, hogy itt és itt, ekkor és ekkor nem jelentem meg. No! Ez az első levél, amit küldtek. Mégis honnan tudtam volna, hogy nekem akármikor is meg kell ott jelennem, ha előtte nem küldtek semmit se? Járt már így valaki?
2011. febr. 3. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs álláskereső kis könyved? mert abba be szokták írni mikor kell megjelenni náluk.
2011. febr. 3. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Kicsit érthetőbben a kérdést!

Először is, mi dolgod a munkaügyi központtal? Másodszor, gondolom már voltál ott valamikor, valamilyen ügyben, és ha olyan ügyben voltál ott, ami megjelenést kíván, akkor azt az álláskeresők kiskönyvébe beírják.

2011. febr. 3. 11:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg benne volt a kiskönyvben. Azóta már megjártam a központot. Csak én nem tudtam, hogy mindig menni kell, hogy okés, én még keresem a munkát...
2011. febr. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!