Ez ciki? Farsangkor az osztályfőnökünk azt akarja, hogy öltözzünk be. Meg is van a téma:az oszt. Fő lesz a 'pásztor'mi pedig a bárányok. Fel kell húznunk ilyen fehér gyapjús pulcsit és végig kell vonulnunk.12/L
Bazzeg...
Hahóóó! Ez farsang ! Mégegyszer mondom: farsang.
Azt a lényege, hogy beöltözz, és ilyenkor az sem gáz, ha ciki ruhákat vesztek fel.
Komolyan nem értelek, imádtam beöltözni, lehetőleg a leghülyébb ruhákba, mert ilynkor "lehet".
16/l
Utolsó vagyok:
Mondjuk az is igaz, hogy nem eredeti, mindenkinek volt egy ilyen korszaka...
Szerintem nem ciki.Hát ha szerintetek ciki beöltözni akkor finoman kérjétek meg az osztályfőnökötöket(legalábbis ennek)ne öltözzetek be.
Pedig ez a farsangnak az a lényege hogy beöltözzetek vminek.Mi az osztályból nagyot szoktunk röhögni ha pl.cigányasszonyoknak öltözünk be.
Nem ciki, a farsangnak ez a lényege. Mi még mindig be öltözünk, pedig végzős gimisek vagyunk. Tavaly végigvonultunk eszkimónak öltözve a városon, még kiabáltunk is hozzá.
Idén még nem tudjuk minek öltözünk, de vmit biztos kitalálunk.
18/L
Gyapjús pulcsi? Már ne haragudj, de...
Lehetnétek mondjuk gésák, vagy legyezőtáncosok. *-*
Vagy csak simán előadhatnátok egy számot. Mi anno a Thrillerrel nyertünk. :D
farsangkor jó buli beöltözni, de nem hiszem hogy 12 évesen az osztályfőnökötöknek kéne megmondani hogy mik legyetek, van sok vicces ötlep pl: beöltözik mindenki paradicsomnak, a talpatok alá mehet a síléc: bumm síparadicsom xDDD
2: ráköttök madzagra egy dugót. Ti vagytok a dugóhúzók aztán valami gagyi tánc oszt kész
3: kezetekbe vesztek egy madártollat, ti vagytok a a tolltartók +tánc
4: kifestitek az arcotokat pirosra, a szátokba meg vesztek egy kis tejet. Mikor megkérdezik töletek h hát ti meg minek öltöztetek a kezetekkel benyomjátok a felfujt szátokat és tejkiköpés közben mondjátok h pattanásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!