Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez ciki? Farsangkor az osztály...

Slora kérdése:

Ez ciki? Farsangkor az osztályfőnökünk azt akarja, hogy öltözzünk be. Meg is van a téma:az oszt. Fő lesz a 'pásztor'mi pedig a bárányok. Fel kell húznunk ilyen fehér gyapjús pulcsit és végig kell vonulnunk.12/L

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 13:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én szeretem a farsangot, de ez nem valami eredeti...
2011. jan. 31. 15:18
 12/20 anonim ***** válasza:

Bazzeg...

Hahóóó! Ez farsang ! Mégegyszer mondom: farsang.

Azt a lényege, hogy beöltözz, és ilyenkor az sem gáz, ha ciki ruhákat vesztek fel.

Komolyan nem értelek, imádtam beöltözni, lehetőleg a leghülyébb ruhákba, mert ilynkor "lehet".

16/l

2011. jan. 31. 15:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Mondjuk az is igaz, hogy nem eredeti, mindenkinek volt egy ilyen korszaka...

2011. jan. 31. 15:39
 14/20 anonim válasza:

Szerintem nem ciki.Hát ha szerintetek ciki beöltözni akkor finoman kérjétek meg az osztályfőnökötöket(legalábbis ennek)ne öltözzetek be.

Pedig ez a farsangnak az a lényege hogy beöltözzetek vminek.Mi az osztályból nagyot szoktunk röhögni ha pl.cigányasszonyoknak öltözünk be.

2011. jan. 31. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Osztályszinten nem csináljátok meg és kész, nem tudom mit kell ezen ennyit szarakodni. Nem tetszik, nem csináljátok. Főleg ha a tanár találta ki ezt a baromságot.
2011. jan. 31. 16:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem ciki, a farsangnak ez a lényege. Mi még mindig be öltözünk, pedig végzős gimisek vagyunk. Tavaly végigvonultunk eszkimónak öltözve a városon, még kiabáltunk is hozzá.

Idén még nem tudjuk minek öltözünk, de vmit biztos kitalálunk.

18/L

2011. jan. 31. 16:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Azonban azt megjegyzem gázálarcban nem volt kellemes végigvonulni,alig láttunk valami,mert ahogy lélegeztünk úgy bepárásodott az üveg ami a szemünknél volt
2011. jan. 31. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Gyapjús pulcsi? Már ne haragudj, de...

Lehetnétek mondjuk gésák, vagy legyezőtáncosok. *-*

Vagy csak simán előadhatnátok egy számot. Mi anno a Thrillerrel nyertünk. :D

2011. jan. 31. 19:41
 19/20 anonim ***** válasza:
A farsangnak ez a lényeg, látnád Velencét, mindenki maskarába, a turisták átutaznak a világ másik feléről, csak hogy felvehessék a Mickey egér jelmezüket, és abban parádézzanak. Jó buli az egész, szerintem jó pofa, és gondolkodj el mit lehetne kihozni belőle. Gyerek vagy élvezd ki!
2011. jan. 31. 22:31
 20/20 anonim válasza:

farsangkor jó buli beöltözni, de nem hiszem hogy 12 évesen az osztályfőnökötöknek kéne megmondani hogy mik legyetek, van sok vicces ötlep pl: beöltözik mindenki paradicsomnak, a talpatok alá mehet a síléc: bumm síparadicsom xDDD

2: ráköttök madzagra egy dugót. Ti vagytok a dugóhúzók aztán valami gagyi tánc oszt kész

3: kezetekbe vesztek egy madártollat, ti vagytok a a tolltartók +tánc

4: kifestitek az arcotokat pirosra, a szátokba meg vesztek egy kis tejet. Mikor megkérdezik töletek h hát ti meg minek öltöztetek a kezetekkel benyomjátok a felfujt szátokat és tejkiköpés közben mondjátok h pattanásoknak.

2014. jan. 28. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!