Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet annak a számnak a...

Mi lehet annak a számnak a címe ami a tegnapi (zsófi vs alekosz) párbaj előtti adásba ment, amikor pezsgőztek a jacuzziban?

Figyelt kérdés
Ha tudja valaki és leírná azt megköszönném!
2011. jan. 30. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
2011. jan. 30. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Jah tudom hogy menő vagy és gondoltam hogy lesznek olyan vagány gyerekek akik megpróbálnak beoltani mert le mertem írni hogy "való világ" , de mindenesetre lefogadom hogy te több részt láttál mint én...

És ha nem jöttél volna rá itt válaszolni kéne egy kérdésre , de ha ezt nem tudod felfogni akkor "kur'va anyád" "csak ennyit akartam köszönöm"

2011. jan. 30. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Megnyugodhatsz, hogy egyetlen egy részt sem láttam ebből a szennyből. Annak a 15 embernek, aki meg nézi az országban ezt a szennyet, csak gratulálni tudok, ezzel is a saját intelligenciájukat bizonyítják.
2011. jan. 30. 23:43
 4/4 A kérdező kommentje:
15 ember?:D Meg látszik: nem élsz társasági életet! Nézd meg a nézettségi adatokat vagy kérdezd meg az ismerőseidet, hogy ki nézi(már ha vannak, a kanaszta meg könyvklubbon kívül). Szerintem a TV nézők 70%-a már biztos látott belőle egy-két részt
2011. febr. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!