Linkelnétek olyan zenéket, amelyek nagyon "feldobják" az adrenalin-szintemet?
Figyelt kérdés
Lehet metál, elektromos zene, szinte bármilyen...2011. jan. 28. 18:27
1/16 anonim válasza:
Hogy a tiéd mi dobja fel, nem tudom, de nekem mindig használnak a Tarot vagy az Epica számai :D
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Bocs, ez nem az, de rögtön keresem. ☺
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
18 év alatt nem ajánlom a trágár kifejezések miatt!
6/16 A kérdező kommentje:
Az eddigiek nem tetszenek.
2011. jan. 29. 15:57
7/16 anonim válasza:
Linket nem tudok, de címeket igen:
Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground
Gloria Estefan - Conga és You'll Be Mine
8/16 A kérdező kommentje:
Eléggé különleges zenei ízlésem lehet, mert még az előbbi két szám sem tetszik. :)
2011. jan. 29. 19:51
9/16 anonim válasza:
Jó. Akkor miket szoktál hallgatni? Milyen stílusú számokra gondolsz? Keresgélj találomra youtubeon, hátha bejön. Én véletlenül találtam jó zenéket.
Én rockon és metálon nőttem fel, de más stílusból is hallgatok zenéket (pl. Kraftwrerk, Belga).
10/16 anonim válasza:
Főleg ilyeneket hallgatok egébként, The Cure, Siouxsie And The Banshees, Joy Division, Motorhead. Ezek baromira nem mai zenék, az első hármat eléggé szűk réteg hallgatja még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!