A japán lányok télleg inkább nem esznek, csak hogy megtudják venni a márkás cuccokat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 23:27
1/5 anonim válasza:
Hát ez "télleg" hülyeség!
Japánban nincs szüksége egy csajnak koplalásra ehhez. Ott az életszínvonal szerinted milyen szinten van? Hiába több mint 100 milliós ország, alig lehet elképzelni, hogy valaki odáig süllyed. Pár tízezres hajléktalansággal büszkélkedhetnek, szinte sohasem látsz koldust!
2/5 anonim válasza:
Nekem vannak japan rokonaim es nem koplalnak. Bar naluk nem szokas degeszre enni magadat, szoval lehet, hogy az egy europai embernek mar koplalas lenne. De nem a markas cuccok miatt ilyenek...honnan hallottad ezt az osszefuggest?
3/5 anonim válasza:
Ott nem egy-egy nagyonnagy étkezéskor tolják tele magukat kajával, és sok mindent esznek egyszerre, de mindenből csak egy kicsit.
Egyébként lehet van aki koplal a márkás cuccért, de összességében nem jellemző :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .. csak hallottam és kíváncsi voltam rá ..
2011. jan. 29. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!