Ez "ciki" lenne? (kérdésed rövid, magyarázat hosszú)
Még nem épp aktuális a "probléma"...csak mostanában gondolkodtam, hogy milyen is lenne az esküvőm, ha úgy jönne össze ahogy szeretném(szeretnénk). (kb 2-3 év múlva)
Van egy nagyon kedves pár ismerősünk. A lány a legjobb barátnőm, nagyon közel állunk egymáshoz, kb. úgy tekintem mint a húgomat...nagyon szeretem. Ő énekes (is). A párja pedig fotózással foglalkozik.
Ciki lenne pl. megkérni, hogy a képeket csinálja a párja? (egyszer már viccesen emlegettük, akkor azt mondta, még szép..)
A másik pedig, elképzeltem, hogy a barátnőm elénekelne egy számot mondjuk az "értem születtél-t" és közben mondjuk képeket vetítenénk ki. Ez sokat jelentene nekem...
Ciki barátokat ilyesmire kérni?
istenem, milyen ostoba kérdéseket képesek itt feltenni! :két kezébe temeti az arcát:
1) miért lenne ciki?
2) miért törődsz te bárki véleményével, ha ezt szeretnéd?
ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy lehet-e pohárból inni... :)
2o:33
empátiából zéró...
Többieknek: köszi:) akkor jó, szerintem bevállalja majd... amúgy nem az érdekel, hogy "más mit gondol", hanem, hogy szokás-e mondjuk ilyesmit kérni, vagy hogy hülyén veszi-e ki magát a dolog...
na még szerencse, hogy át tették a kérdést kúltúra témakörbe...véletlenül se esküvő kategória:-S
köszönöm a megértést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!