Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy valaki...

Mit jelent az, hogy valaki militarista?

Figyelt kérdés

Ahhoz valaki militarista legyen ahhoz nácinak kell lennie?

Mit jelent ez konkrétan?

2011. jan. 27. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem minden militarista náci, de minden náci militarista. Az a militarista aki mindent katonai úton próbál megoldani.Az észak koreai veztők militaristák pld mivel bármi történik katonai fenyegetéssel reagálnak.
2011. jan. 27. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Elso valaszolonal tomorebben es jobban nem lehet megfogalmazni...
2011. jan. 28. 05:29
 3/5 anonim válasza:
A Militarista azt jelenti,hogy szereti a katonai felszereléseket,ruhákat,terepszínű ruhában járkál,és bakancsot hord. A viselkedése, katonás,és szigorú a tekintete,és szigorú nevelésben részesíti a gyermekét. Az egy nagy marhaság,hogy minden militarista náci,mert akad bőven olyan ember,aki divatos,vagy éppen szolid öltözetben van,de kőkemény náci eszméket éltet,és még álmodban sem hinnéd,hogy náci eszméket éltet. Nem az öltözködés,vagyis a külső számít,hanem ami a szívben van,vagy inkább a fejben.
2014. nov. 23. 21:48
 4/5 anonim válasza:
Például attól hogyha valaki kopasz,és bomber dzsekiben,terepszínű gyakorló nadrágban és katonai bakancsban járkál,még nem biztos,hogy gárdista,vagy skinhead! "Ne ítélj elsőre"
2014. nov. 23. 21:50
 5/5 anonim válasza:
Előttem màr sokan mondtàk, de igaz a külső nem szàmít hanem a szív és hogy mi van legbelül. Èn is militarista vagyok. Bàr az oszitàrsaim egyből külsőről itélnek. Az egész multamat nem ismerik mem tudjàk hogy milyen vagyok
2015. febr. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!