Megszívatni, fitymálni - ezek káromkodások?
Nem, es nem is szex-tartalmu szavak.
Megszivat [link] es ennek a szenvedteto formaja, ha miattam tortenik, ha en ideztem, elo, akkor en szivattam meg az illetot.
Fitymal: nagykepu, flegma, lenezoen viselkedo, semmi sem tetszik neki, ha a csillagot hozod le neki az egrol, azt is lefitymalja.
elso vagyok, kifelejtettem, hogy egyes emberek nem szeretik hasznalni a szlenget sem, nem tartjak kulturlenynek, aki hasznalja. Mas kerdes, hogy vannak helyek, ahol valoban nem illo hasznalni. Pl tortenelem feleleskor vagy TZ iraskor nem illo beleirni, hogy a torokok jol megszivattak a magyarokat Mohacsnal... Vagy nem illo hasznalni a szlenget hivatalos helyeken sem.
Egymas kozott elmegy.
Na jo, befejezem, nem szivatlak a hosszu bejegyzessel, mert a vegen meg lefitymalod, amit irtam.
:D
Ez csak szleng.
Szleng: megszívat, csoki, fagyi, sün (rendőr) stb.
Trágárkodás: minden csúnya szó, ami legalább a szexszel kapcsolatos, de lehet szó ürülékről és vizeletről is
Káromkodás: vallási dolgok megsértése, istenek, szentek, Jézus, Mária nevének nem megfelelő használata ("Isten nevét hiába szádra ne vedd!")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!