Nem vagyok hotdog tag. Ez gáz?
Szia.
Én fenn vagyok hotdogon, 1 évvel vagyok idősebb, mint te, és a hotdog egy jó oldal. Én szeretem, sok embert ismertem meg itt, akik bár távol laknak meg minden, tényleg megérte őket megismerni, és ez hotdog nélkül nem történt volna meg. Tényleg tökölős, meg mire a profilod összehozod a valóéletben rengeteg embert személyesen megismerhetsz, de nekem tetszik az is, hogy a profil végülis tükrözi a személyiséged, ha ki van töltve információkkal, akkor meg méginkább...
Megértem az ismerőseid, akik azt mondják hogy ooooolyanmenő, de szerintem igazából itt többről kéne hogy szó legyen, mint hogy menő vagy sem. Közösségi oldal, ha tetszik az ismerkedősdi meg blog-chat-fórum dolog, akkor "menő" lesz, ha pedig nem, akkor úgyse fogsz oda járni... De csak azért, mert "állítólag menő", és senkivel nem akarsz megismerkedni meg hozzászólni se akarsz semmihez, inkább akkor ne terheld a rendszert egy üres profillal, aminek a sorsa úgyis a törlés lesz...
Nekem mondjuk bejött.:)
biztos kérdezte már valaki, de az mi a szar???
Amúgy részemről tele a tököm az olyan oldalakkal amik állítólag közösségiek, ahol mindenki barátkozni akar. Zaklatnak a rendszerüzik,hogy miért nem lépek be félév után, nyelem be a vírusokat, szóval légy úgy menő hogy te meg én biztosan nem megyünka többi birka után, nekünk külön kolompunk van! :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!