A cigányok ázsiaiak?
Indiából jöttek, mert gondolom ott sem szerették őket!
Ezek mindennek mondják magukat, Olasznak, Brazilnak, Mindennek, csak nem Cigánynak.(Nem vagyok rasszista).
Indiából jöttek szal kontinens szerint ázsiaiak
Erről az olaszos cigány dologról.
Ha cigány lennék akkor én is azt mondanám magamról hogy a szüleim olaszországból jöttek nem pedig azt hogy kiöntött a gangesz és a kárpátokig elhompölygött a szar.
Érdekes kérdés! Én azon gondolkodtam régebben, hogy vajon mikor jöttek? Mert nekik írásos történelmi feljegyzéseik nincsenek. Viszont bármelyik nép, nemzet történelméről olvasunk, nincs benne olyan, hogy x időpontban átvonultak az országon, vagy betelepedtek hozzájuk a romák.
Olyan gyanúm van, hogy ők is a népvándorlás során (amikor az emberek átjöttek Afrikából, először India, Kína felé mentek, aztán fordultak nyugatnak) csapódtak egyik-másik nagyobb népcsoporthoz, és ahol azok letelepedtek, ott maradtak ők is. Magyaroknál, olaszoknál, spanyoloknál stb.Csak ők megőrizték sajátos nyelvüket, kultúrájukat, szokásaikat, ezért tűnnek tőlünk elkülönült népcsoportnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!