Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az iwiw vagy a facebook jobb?...

Az iwiw vagy a facebook jobb? Melyiket látogatod inkább?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy az iwiw leáldozóban, a facebook meg jól feljött (a látogatottsági mutatók alapján). Hát nem tudom, nekem a facebook annyira nem jött be. Inkább az iwiw. És Nálad melyik a nyerő(bb)?
2011. jan. 20. 23:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ha választani kell akkor inkább iwiw, de egyik sem igazán.

én örülnék egy olyan közösségi oldalnak ami értelmes, felnőtt emberek igényeit is kielégíti. például elegáns felülete lenne, lehetne zenét feltölteni (milyen dolog h csak youtube-ról lehet beszúrni? és ha onnan törlik? akkor szúrogassam be havonta, igaz? és ha valamelyik szám fent sincs?), normális mappák lennének minden extra nélkül (sztem ez a "jelöld be a képen aki rajta van" és hasonlók értelmetlen hülyeségek)....és még sorolhatnám az értelmes közösségi oldal kritériumait.

ami nekem megfelelne az a vkontakte.ru (ez orosz, de van a honlapon magyar változat is), csak hát ezen egy magyar sincs, de sztem messze üti a facebookot és az iwiwet egyaránt

2011. jan. 21. 00:16
 12/19 anonim ***** válasza:
iwiw. Fb-re nem is regisztráltam, már az is zavart, amikor spam-szerűen küldözgette a meghívókat.
2011. jan. 21. 00:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Facebook.
2011. jan. 21. 00:21
 14/19 anonim ***** válasza:
facebokk, mar csak a mafia wars miatt is
2011. jan. 21. 02:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Még mindig Iwiw,a Facebook-ot utálom!
2011. jan. 21. 03:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Most már Facebook. Pedig sose rajongtam érte, de mióta új lett az iwiw megőrülök tőle. Állandóan lefagy és nagyon lassú. Kb két hetente lépek csak be. Amúgy iwiwen nekem is sokkal több ismerősöm van, kb. a duplája, mert facebookot én is arra használom, hogy tényleg a barátaim jelölöm csak be, akikkel majdnem napi szinten tartom a kapcsolatot. Iwiwen meg ott vannak pluszba a tanárok, régi osztálytársak, akiket kb. 5éve nem is láttam..
2011. jan. 21. 04:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Facebook, de nem törlöm még magam a másikról, mert egy csomó ismerősöm nem akar a FB-re regisztrálni, és csak ott tudom őket elérni. (e-mailezni nem szeretnek)

Csak már kivagyok, hogy dejó, iwiw, jött egy új üzenetem!... körlevél, affene!

2011. jan. 21. 09:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Facebook. Pedig nem akartam regizni. Aztán mégis úgy döntöttem, mert a nemzetközi ismerőseimet is megkereshettem így. És nincs körlevél, ami nem egy utolsó dolog!!! Iwiw csak azért marad, mert páran nem akarnak facebookon lenni.
2011. jan. 21. 11:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!!!
2011. jan. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!