Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegek miert nem igy...

A melegek miert nem igy tuntetnek?

Figyelt kérdés
Leszogeznem, hogy nagyon elfogado vagyok veluk szemben, de engem is irrital a felvonulasuk. Azt is ertem, hogy szukseg van ra, mert sok ember meg a "kovet hajigalok, mert mas" korszakat eli, de ugy gondolom meglehetne ezt oldani ugy is, hogy nem a tulfutott erotikat mutatjak egy buszrol. Arra gondolok, miert nem rendeznek pl. egy jotekonysagi estet, beteg gyerekek/allatok/rakosok reszere, es csak az osszegyult adomany osszeg utan jelentenek be, hogy ez bizony egy meleg kozossegnek koszonheto. Szerintem sokakat elgondolkodtattna, vagy en vagyok naiv?
2011. jan. 18. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Mert a melegek kihivoan akarjak sajat magukat megkulonboztetni, tudatni velunk, hogy ok kicsodak. Sajnos vilagszerte igy van, es el kell turnunk az gusztustalan mardi gras-jukat.
2011. jan. 18. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Most nem akarok kötözködni, de én eddig több, mint 8 munkahelyen dolgoztam. És még soha senki, egyetlen szóval sem kérdezett rá a családi állapotomra. Sőt, volt olyan hely, ahol nem voltam igazán jóban a munkatársakkal, hogy abszolút nem tudtak rólam szinte semmit a nevemen kívül.

Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy talán a hátrányos megkülönböztetés ebből pont azért jön, mert ki akarnak lógni a tömegből. Érdekes módon ismertem olyan meleget, aki élte az életét egy másik férfival, és soha sehonnan nem nézték ki. Elment dolgozni, elvolt a kollégákkal, és csak a barátai tudták róla. És nekik nem is volt semmi bajuk vele... Sosem macerálták, ő meg sosem pattogott vele, hogy ő meleg. És nagyon jól elvoltak a barátjával :)

Ez is csak olyan dolog: pár idiótán kívül az ég világon senkit sem zavarna, ha csak élnék az életüket. (Jó, persze vannak hangoskodó nagyszájúak, akik megszólnák őket, amiért kézen fogva sétálnak, de engem már nővel is szóltak meg, szóval...) Tudom, hogy a csendes többség így tesz, de sajnos náluk is a magamutogatókkal van a gond...

2011. jan. 18. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A melegek mi a francért tüntetnek egyáltalán? Tudom, hogy nem amiatt van, de ha nem rendeznének idétlen fölvonulásokat és hasonlókat, akkor sokkal kevesebb ember utálná őket. Szerintem a többi meleg a falba veri a fejét, hogy így lejáratják őket. A lényeg meg az lenne, hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával, és ne ártson a másiknak a semmiért.
2011. jan. 18. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azok a melegek, akik igy tuntetnek, a meleg kb. 5%-at teszik ki es a melegek 95%-a borzaszto megalazonak tartja a "munkassagukat". Nem kell titkolodzni, nem errol van szo, de tenyleg tulzasba esnek, mert provokalnak es o miattuk nem fogadjak el azokat a melegeket, akiken nem is latszik, hogy melegek. Ok biztos, hogy kellemetlenul erzik magukat az ilyen feltunesi viszketegsegben szenvedok miatt es nem is azonosulnak veluk.

Egyetertek veled, szerintem is a melegek, akik annyira meg akarjak mutatni, hogy a meleg kozosseg olyan, mint a heterok az elet minden mas teruleten, szervezhetnenek normalis programokat.

2011. jan. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!