CSAK ERŐS idegzetűeknek! Milyen érzés lehet, ha eltaposnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon betegen hangzik a kérdés, de a tegnaputáni tragédia után ez megfogalmazódott bennem, mert elég vizuális típus vagyok. És a honlap szlogenje szerint itt megkérdezhetem, amit máshol nem merek. Szóval mitől hal meg az illető? Megfullad, mert nem kap levegőt, mert agyonnyomja a rajta fekvő több ember? Vagy valamelyik létfontosságú szervére ránehezednek? Esetleg a fejét nyomják szét? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, az elhunyt lányokat pedig nagyon sajnálom.2011. jan. 17. 18:56
11/13 anonim válasza:
Tényleg sok oka lehet, hogy mitől is hal meg az ember taposásnál.
Mint már írták, ha összenyomódik a tüdő, akkor fulladás, de a belső szervek össze-vissza zúzódása is halálhoz vezethet. Belső vérzés, illetve a saját törött csontjaik (bordáik) szúrják át a szerveiket, akár pl. a tüdőt, mely szintén fulladást okoz.
Hogy milyen érzés lehet... sz*r. Rossz esetben sokat szenvedhetnek, mire belehalnak a sérülésekbe.
Jó esetben sokkot kapnak, és szinte meg sem érzik, hogy agyontiporják őket, illetve "szerencsés" esetben hamar sérül olyan létfontosságú szerv, mely gyors halálhoz vezet.
De akárhogy is, ez egy rendkívül nyomorúságos halál.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy morbid, sajnos vannak ilyen gondolataim, de nem azért, mert nem sajnálom őket, nagyon is! Én is túlzottan beleérzem magam a helyzetbe, főleg, hogy már voltam hasonló helyzetben, és amúgy is klausztrofóbiám van:S
2011. jan. 18. 09:23
13/13 anonim válasza:
Akkor inkább ne is gondolkodj rajta.Szomorú dolgok ezek.Vigyázni kell magunkra és egymásra,sokkal többet sajnos nem nagyon tehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!