Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon gáz, ha...

Szerintetek is nagyon gáz, ha nézek néha szappanoperákat? A családom szerint az.

Figyelt kérdés
21 éves egyetemista lány vagyok, és néha bizony nézem ezeket. Én nem tartom gáznak, kikapcsolódok tőlük, és amúgyis romantikus alkat vagyok, jól esik néha nézni. Jó nem kell arra gondolni, hogy egésznap nézem, mondjuk naponta 1 óra. Tudom, hogy helyette olvashatnék, vagy nézhetném a discovery-t( szoktam néha azt is) de ez jobban kikapcsol. A szüleim és a testvéreim szerint, szégyen, hogy ilyeneket nézek. A barátom is furcsán nézett rám, mikor megtudta, azóta inkább nem mondom neki, ha leülök megézni egy részt. Szerintetek is gáz?
2011. jan. 17. 08:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Kikapcsolódásnak tökéletes az ilyen. Én pl oda vagyok a Ruby-ért :D Olyan jól lehet relaxálni közben... :D :D :D
2011. jan. 17. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Én Barátok közt rajongó vagyok, és Farm ahol élünk.

Dehogy gáz!Nézd csak nyugodtan!

Amúgy a párom(ő is nagyon szereti a farm ahol élünket) ő meg azt nézi.)Tök jó lehetett abban a korban élni.

2011. jan. 17. 09:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Én is épp a Rubit nezem :)
2011. jan. 17. 09:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Ja igen, nézhetnéd a Discovery-t, meg olvashatnál... mert a legtöbb ember annyi de annyi Discovery-t néz, meg annyit olvas...

Nem gáz, mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra, olyan műsorra, ami esetleg banális, és agyradírként működik. Ha ez neked a szappanopera, akkor hajrá. Senki nem szólhat bele.

Ha nem esel át a ló túloldalára, hogy már csak azt nézel és el sem mozdulsz a Tv elől, amíg Lucecita sorsa meg nem oldódik, akkor nincs baj, nézd nyugodtan és pihenj. Akármilyen igyekvő az ember, hogy művelődjön, olvasson, stb, ilyen is kell! Nem lehet a nap 24 órájában akadémiai szinten gondolkodni.

Szóval ha a mértéket tartod, akkor ezzel nincs baj.

25/N

2011. jan. 17. 09:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom gáznak, én is szoktam nézni egy nyáron elkezdett mexikói sorozatot. Sok okoskodó! Vegyétek végre tudomásul, hogy ezeket pont azért szereti nézni az ember, mert sokszor valóban messze állnak a realitásoktól, felnőtteknek szóló mesék, melyek akár a valóságban is megtörténhetnének - ellentétben a híres fantasztikus filmekkel, na és persze a legtöbb filmmel. Engem kikapcsol, még annak ellenére is szívesen nézem, hogy vannak benne engem is idegesítő jelenetek, és szeretném megnézni a történetet a végéig még akkor is, ha szinte biztosra veszem a befejezést. Mondhatnám azt is, hogy ezek érzelmes, álmodozó felnőtteknek szóló mesék, és nem hiszem, hogy szégyellni kellene a hasonló tulajdonságokat nélkülöző emberek előtt az efféle filmek szeretetét.
2011. jan. 17. 09:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is szoktam nézni sőt most is van egy kedvencem, de mondhatom, h nemrég tán egy éve adták le a Sonadorast és emlékeztem, h régen néztem,de igazából akkor fel se fogtam, h miről akar szólni most, h megnéztem SOHA nem nyúlnék drogokhoz, nem lennék bulimiás és stb mondhatnám, h tanultam belőle! Érdekesen mutatta be a kamaszok problémáit és bár nem vagyok már kamasz, de nagyon tanulságos volt!
2011. jan. 17. 11:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha nem viszed túlzásba, nem gáz. Az lenne a gáz, ha naponta több órát töltenél vele, és ha nem látnál egy részt vmiért, rosszul lennél.

Én Barátok köztet nézek minden nap, amikor ráérek...már ezért is néha furán néznek rám amúgy...:-) én is unom, de már úgy megszoktam. Decemberben talán csak 1 részt láttam, többre nem volt időm, és olyan jó volt:-)

2011. jan. 17. 16:44
 18/18 anonim válasza:
Öregszel ez már a vénülés jele !! Az én mamám is sokat nézett ilyen fo*okat :D
2011. febr. 3. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!