Szerintetek is nagyon gáz, ha nézek néha szappanoperákat? A családom szerint az.
Én Barátok közt rajongó vagyok, és Farm ahol élünk.
Dehogy gáz!Nézd csak nyugodtan!
Amúgy a párom(ő is nagyon szereti a farm ahol élünket) ő meg azt nézi.)Tök jó lehetett abban a korban élni.
Ja igen, nézhetnéd a Discovery-t, meg olvashatnál... mert a legtöbb ember annyi de annyi Discovery-t néz, meg annyit olvas...
Nem gáz, mindenkinek szüksége van kikapcsolódásra, olyan műsorra, ami esetleg banális, és agyradírként működik. Ha ez neked a szappanopera, akkor hajrá. Senki nem szólhat bele.
Ha nem esel át a ló túloldalára, hogy már csak azt nézel és el sem mozdulsz a Tv elől, amíg Lucecita sorsa meg nem oldódik, akkor nincs baj, nézd nyugodtan és pihenj. Akármilyen igyekvő az ember, hogy művelődjön, olvasson, stb, ilyen is kell! Nem lehet a nap 24 órájában akadémiai szinten gondolkodni.
Szóval ha a mértéket tartod, akkor ezzel nincs baj.
25/N
Ha nem viszed túlzásba, nem gáz. Az lenne a gáz, ha naponta több órát töltenél vele, és ha nem látnál egy részt vmiért, rosszul lennél.
Én Barátok köztet nézek minden nap, amikor ráérek...már ezért is néha furán néznek rám amúgy...:-) én is unom, de már úgy megszoktam. Decemberben talán csak 1 részt láttam, többre nem volt időm, és olyan jó volt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!