Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha lángokban álna a házad, de...

Ha lángokban álna a házad, de még annyira, hogy ki tudsz hozni 1-2 dolgot. Mit vinnél amit csak egy kimenetellel tudnál kivinni?

Figyelt kérdés

tehát, hogy nem fordulsz vissza másért... de ha mégis visszatudsz még miért azon kívül...

ez a kérdés engem nap mint nap gondolkoztat, pedig 16 éves vagyok..

2011. jan. 15. 14:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
macsekok,táskám(abban telo,iratok,pénz benne van),gitár. Többet el sem bírnék
2011. jan. 15. 15:26
 12/22 anonim válasza:
60%

Téged.

Különben nem maradna senki sem, aki ezen tovább meditáljon. :-)

2011. jan. 15. 15:33
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
A macskáimat mindenképp. Ha még lenne idő, akkor táska (iratokkal, telefonnal, pénztárcával) és a fotóalbumaim.
2011. jan. 15. 15:40
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

laptopom, mert ebben tárolom az összes szerelmes üzenetet amit szerelmemtől kaptam(távkapcs), mobilom ugye a zsebemben van, de vinném a fényképalbumomat, a pénztárcámat, és a Jézus képet a falról, meg a rózsafüzéremet, imakönyvet is.

18/L

2011. jan. 15. 16:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a szobámban lenne a tűz kiindulópontja,forrása, akkor nem rohannék ki, hanem az ablakhoz állnék és mindent kihajigálnék rajta, ami a közelben van, tehát: ruhákat, pár nem törékeny tárgyat, sulitáska, babzsákfotel, pár törékenyebb tárgy a fotelre dobva, szemüveg. A telefonom zsebre vágnám, táskám hónom alá ha lehet a laptopom is, meg a gitárom megragadnám, és ki az ablakon mindennel :)

Ha nagyon nagy lenne a tűz, és csak néhány dolgot menthetnék meg: táska, laptop, napló, dugipénz

2011. jan. 15. 17:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha emberélet nincs veszélyben, szóval mást nem kell mentenem, akkor a laptopomat és a kézitáskámat, amiben az irataim vannak. A laptopomat meg természetesen azért, mert szinte mindenem azon van, képek, sok emlékem, stb.
2011. jan. 15. 18:27
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

Az állataimat, (nyuszi, egerek), velencei maszkok, ékszerek, dugipénz, és a plüssöket is benyomkodnám egy táskába. De biztosan teljesen pánikba esnék: a saját lakásom, saját pénzemből újítottuk fel, a saját ízlésem szerint és még nincs kész.

De sajnos ezen a dolgon, már én is elgondolkodtam.

26/l

2011. jan. 16. 01:03
 18/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokta, mindenkinek megy pont.
2011. jan. 16. 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy ilyenek jutnak eszembe:D:D

Nehéz kérdés. Én szerintem rohannék a családtagjaimat összeszedni. Ilyen stresszhelyzetben szerintem nem is jutna eszünkbe tárgyakat kivinni. Mert más a fontossági sorrend vész esetén. De ki tudja:)

2011. jan. 17. 14:04
 20/22 A kérdező kommentje:
neked is ment a pont :) köszönöm
2011. jan. 17. 20:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!