Szerintetek miféle ember a barátnőm? Lehet köztük valami?
Szóval a tavaly összebarátkoztam a suliban egy lánnyal. A lehető legjobb barátnők lettünk. 17 évesen még egy pasija sem volt. Közben érkezett egy új tanár, akire első perctől azt mondta ő az ideálja. Szünetekben mindig őt figyelte,és álmodozott róla.
Aztán egyik napról a másikra furcsa mosoly jelent meg az arcán,mire ő csak azt mondta képzelődök.
Végül más furcsaságot is észrevettem, egyre több smst küldött,de nem mondta meg,hogy kinek.
Végül pedig szünetekben ő és a tanár furcsa mosolyokkal illették egymást.
Minderre,úgy kb. két hónap után elmesélte,hogy randizott valakivel,és mennyire jól érezte magát. Kérdeztem,hogy én ismerem-e az illetőt, azt mondta,hogy nem,mert nála sokkal idősebb.
Én arra gyanakodtam,hogy a tanárral jött össze.
Aztán elérkezett a vakáció, mikor visszamentünk a suliba két osztálytársnőm mondta,hogy látták a barátnőmet és a tanárt együtt valamelyik éjszaka. A lány tagadta ezt előttem.
Mindenesetre a furcsa dolgok folytatódtak mindvégig.
Nemrég a kezembe került a telója, és belenéztem, találtam benne jó pár sms-t egy olyan nevezetűtől ,mint a tanár.
Miért nem őszinte velem? Azt hittem a legjobb barátnők vagyunk!
És a lehető legrosszabb az egészben,hogy a tanár épp most nősült meg decemberben.
Mit gondoltok erről az egészről? Van köztük valami?
És bocsi,mert hosszú lett.
Bocsi egy kicsit uldozesi manias vagy..
De gondolj bele miert akarod te minden keppen tudni a bartanod eltenek minden intim reszletet?.
Lehet a lany zarkozott es keptelen megosztani az ilyesmit masokkal,de lehet teged nem tart eleg jo baratnonek.
Az en tanacsom,ha olyan baratnore vagysz,aki mindentt megoszt veled keress mast.De hidd el ha tenyleg a tanarral van ugye jobb is ha teged ki hagynak a dologbol,mert az ilyesmivel konnyen bajba keveredhet aki tud rolla es nem szol semmit.Ne kutakodj a telefonjaban es nem kerdezoskodj utanna,mert zekkel nagyon magadr haragithatod.
Fogoadd el o ilyen titkolozost,nekem is vannak ilyen barataim(bocs h nincs ekeezet,de az en gepemen nem tudom megoldani)
Nekem is voltak titkaim, még a legjobb barátnőmnek se mondtam el, mert titok.
Ne kutakodj a telefonjába, magánügy.
Az, hogy a tanár házas, na ez is jellemzi a mai férfiakat, hogy sz*rnak bele a házasságba, nem jelent semmit nekik és egy kis csábításnak se tudnak ellenállni. (persze a lány is hibás benne, de ellent kéne mondania, ha igazán szereti a feleségét)
Betegséget orvos szokta kezelni!
Te voltál már orvosnál?!
gondolom azért nem mondja el, ha vele van, mert nem bízik benned.
őszintén, én sem bíznék benned, aki ilyen élénken érdeklődik a másik magánélete iránt, én is attól tartanék, hogy szétkürtöli, az meg nagyon nem tenne jót a tanárnak.
amúgy nincs róla semmi különös véleményem, csak rájuk tartozik, szokj hozzá te is a gondolathoz, nem egyedi eset a férj, feleség, szerető felállás friss házasok esetében sem.
még sok ilyenről fogsz hallani életed során, lehet, egyszer te is részese leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!