Ennyire szabad a költözés napjainkban, hogy víz és villany nélküli romhalmazba is beköltözhet 2 gyerekes család?
A kérdező kommentje:
Én semmi bántót nem írtam, és más lakásproblémájának megoldása nem az én dolgom. Van problémám nélkülük is elég, csupán néhány értelmes választ vártam, de azt itt nem sokat kaptam...
Na itt a lényeg,és le írtad.
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ
Tudod kedves kérdező addig örülj amíg te nem kényszerülsz ilyen lépésre,hogy olyan romhalmazban élj ahol se víz se villany..Akkor már csak az az 1 reményed marad,hogy a gyerekeidet ne vigye el a gyámügy..
Bizony gondolkodhatnál mielőtt ilyen kérdést írsz ki.
Nem hiszem,hogy van olyan ember aki örömmel költözik egy romhalmazba.De akik ide kényszerülnek azoknak még ez is jobb mint a híd alatt.
Azt,hogy nem fizetik a villanyt,tartozást? Mint írtad semmi közöd hozzá,de honnan tudod,hogy mi történt ott?Velük élsz vagy mi? Soha ne szólj le senkit ezért,mert soha nem tudhatod mikor kerülsz te is ilyen sorsra. Mi van ha egy nap képtelen leszel fizetni a hiteleidet?Nem mindenkinek van gazdag családja aki támogatná.
Még valamit.
Ismerek egy olyan családot akik vidéken élnek 3 gyerekkel.A ház öreg,romladozó(de nem életveszélyes) víz csak az udvarban van vagy kint az úton a kútnál.Villany nincs a házban így se tévé,se internet,semmi.
Mégis jól elvannak a gyerekek.Tiszták,mert az anyjuk mos rájuk(hát igen,ő be viszi a vizet és kézzel mos) Minden nap rendesen esznek,nem éheznek.A nagylány egyetemista,és mindhárman nagyon jól tanulnak.Egészségesek,és elfogadják,hogy így élnek ahogy élnek..Ami a lényeg! Nagyon szeretik és segítik egymást.Ritkán látni olyan családot ahol ennyire összetartanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!