Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tetszenek a stand up comedyk?...

Tetszenek a stand up comedyk? Szerintem szörnyen erőltetettek és unalmasak!

Figyelt kérdés
Van, hogy nézem, egy kis nevetésre vágyva, de legtöbbször még csak el sem tudok mosolyodni rajtuk. Velem van a 'hiba', vagy nektek sem tetszenek?
2011. jan. 12. 20:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb, mint a Sas-kabaré az ATV-n!
2011. jan. 12. 22:06
 22/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz. Áll a szőr a hátamon tőlük. :S
2011. jan. 12. 22:15
 23/31 A kérdező kommentje:
A saskabarénál minden jobb!:D
2011. jan. 12. 22:23
 24/31 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy mások se bírják nézni...
2011. febr. 1. 20:28
 25/31 anonim ***** válasza:

JAJJ végre valaki!

Maga a légkör amiben előadják erőltetett és ettől az egész erőltetetté válik.

Én kvázi sokkal jobban röhögnék azon, ha valaki a tömegből visszaszólna valami poénosat, de komolyan.

2011. febr. 1. 20:41
 26/31 A kérdező kommentje:
Áhh tök jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel:) De mondom, a legrosszabb a káromkodásuk:D
2011. febr. 1. 20:56
 27/31 anonim ***** válasza:
91%

Én sem szeretem a stand up-ot, és igazata adok ahogy többen írták előttem, nagyon erőltetett maga a közeg is már eleve. Aztán erőltetett az előadás módja is.

Néhányat végighallgattam, és végig az az érzésem volt, hogy ilyen "ponéokat" végülis bárki tudna mondani, a hétköznapi életbe mi a haverokkal minden órában elsütünk ilyeneket. Most akkor én is menjek stand upolni? Ennyi erővel minden 2. ember elmehetne stand upolni.

A helyzetkomikumokat és az intellektuel vicceket jobb szeretem én is. De abban sosem értettem mi a poén, hogy kiáll egy fazon, és azt hallgatom ahogy 1 óráig a valós vagy kitalált élményeit meséli. Élményeim nekem is vannak, még viccesebbek is mint sok stand uposnak. Most akkor játszak én is színpadi bohócot? ugyan már

2011. febr. 1. 23:22
 28/31 anonim válasza:

nem akarok okos lenni,de helyesbítek egy kicsit.rem NEM veszed a szívedre.

ha azt mondod,hogy neked viccesebbek/(ütősebbek) az élényeid/történeteid, akkor a f*szomba,miért nem mész el próbálkozni ezzel valamelyik dumaszínházba vagy tehetségkutatóba?

a második dolog,fikázni mindíg könnyebb,de akik fellépnek (pl.a showder kulbban) azok pro n elő tudnak adni.kiváncsi lennék,hogy ez neked mennyire menne :P..

ameddig nem mutatsz semmit,addig jól gondold meg mit írsz

na pacsi!

2012. júl. 4. 12:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Én szeretem a stand-up comedyt, csak az a baj, hogy egyre több újonc lett a műfajban, akik nagyon bénák. Kiss Ádám sem olyan már, mint régen. Ez negatív, de ezt leszámítva még mindig vannak jó humoristák a műfajban.
2017. nov. 15. 23:53
 30/31 anonim ***** válasza:

Pozitívumok: Vannak még ebben a műfajban jók, pl. a nagyok: Kőhalmi, Hadházi, Bödőcs, Beliczai, KAP, Dombóvári. Benk Dénest, Trabarnát, Maksa Zolit és a Szomszédnéni Produkciós Irodát is csípem, meg még egy pár srácot.

Negatívumok: A sok új csávó, aki felbukkant az utóbbi időkben. Először 2013-2014 táján hallottam ezeket dumálni, akkor még semleges voltam irántuk, nem volt velük bajom. De ahogy elkezdtek gombamódra szaporodni, úgy kezdtem el rájönni, hogy ezek a csávók borzalmasak. Ilyen Kertész Ricsi, Tóth Edu stb. bénaságokra gondolok. Ezek nem stand-uposok, ezek pózerek. A női humoristákat sem szeretem. Nem szeretnék szexistának tűnni, de szerintem a női standuposok nem jók. Nem találom őket viccesnek. Múltkor még arra is rájöttem, hogy Kiss Ádámot sem szeretem már. Nagyon a fejébe szállt a hírneve, és az egyfolytonos káromkodása pedig nagyon idegesítő. Régebben jobb volt. Felméri, Aranyosi és Mogács pedig borzalmasan unalmasak. Csenki f..szkalap Atillát utálom, mint a sz..rt. Nagyképű, idegesítő, bunkó stílusú hulladék "ember". Gyűlölöm. Legrosszabb "humorista" a mezőnyből. Egyetlen poénján sem tudok nevetni. Kritikán aluli. Fábryval ugyanez a helyzet szerintem: vén kecske, sosem volt vicces, a műsorában sem. Nagyképűség, idegesítő hang, valamint bunkó stílus. Ezek jellemzők rá. Elmehetne már nyugdíjba, nekem abszolút nem hiányozna. Rajta sem tudok nevetni, egyetlen poénján sem. Bruti sem jön be.

Humoristák, akik nálam az "elmegy" kategóriába esnek: Hajdú Balázs, Janklovics Péter, meg néha-néha még Felmérinek is vannak jó poénjai. Szupkay Viktor is ebbe a kategóriába tartozik nálam, ő se rossz, de nem is jó.

Akik iránt semleges vagyok: Szőlössy-Csák Gergely, valamint az újoncok (mert nem foglalkozom velük).

Sajnos most már több negatívumot soroltam fel, mint pozitívumot. Ide süllyedt a stand-up comedy műfaj. Pár évvel ezelőtt sokkal jobb volt, még az újoncok betörése előtt. Rádiókabarét 2015 óta nem érdemes hallgatni szerintem, mert egyfolytában csak Fábryt és Bach Szilviát nyomatják. A jelenetek nagyon unalmasak, és most már máshonnan lopják őket. Ha nem Fábry és Bach az egyetlen két humorista, akkor általában valamelyik újonc. Szánalom. Comedy Central bemutatja sosem tetszett, egy-két fellépő kivételével, nagyon gyengének éreztem a Showder Klubhoz képest. Showder Klubot pedig a 2012-es Nagy Feró roast óta nem követem. Az a rész még jó volt, utána már nem néztem rendszeresen. Elvesztettem iránta az érdeklődésemet.

2017. nov. 16. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!