Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vert már át igaz barátnak...

Vert már át igaz barátnak hitt személy? Hogy?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 03:17
 1/7 anonim válasza:
De még, h mennyire...próbálta elcsábítani a pasijaimat...sajnos egyet sikerült is neki...és sajna későn vettem észre.
2011. jan. 9. 05:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen.Ezért én töröltem a barát kifejezést a szótáramból..Mindig amikor valakiről már azt hiszem,hogy a barátom,mert évek óta nagyon jó a kapcsolat,akkor jön a fordulat...Tudud minden jó véget ér egyszer....Régebben és mostanában is nagyot csalódtam a "barátokban"....
2011. jan. 9. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Üzletben:)
2011. jan. 9. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nemrég nagyon csalódtam egy igaznak hitt barátban. Annyira durva lépést tett, hogy minden kapcs. megszűntettem vele. Nagyon rossz érzés, 13 éves ismeretség volt.
2011. jan. 9. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak nagyjából írom le hogy. Lényeg az ő részéről az új férje, részemről az enyém. Mindkettő rüheli a másik fél barátnőjét. De, amíg én nemet mondtam a páromnak, amikor tiltani akart tőle addig ő először is a személyes dolgaimat kiadta a párjának.Betartotta, amikor az megtiltotta találkozzunk, ráadásul hazudott. Nem mondta meg, mi a pálya, hanem félrebeszélt.És az esküvőmre nem jött el, pedig szükségem lett volna rá, hogy ott legyen....stb. Szóval valaki nagyon könnyen dob egy barátságot egy pasiért és még öszintétlen is. Ja, az volt az elapja az utálatnak, hogy amikor összejöttek, megemlítettem, hogy a családi háttere miatt nem biztos, hogy a legjobb választás. ( A család hajléktalan, munkanélküli, anyuka alkoholizál)Mondjuk a pasi sem szeret dolgozni, csak sefftelni. Mikor azt válaszolta, hogy nem érdekli, mert nagy a szerelem. Mondtam ok., ha te ezt így érzed támogatlak és elfelejtettem az egészet. De ő nem, sem a pasija. Üdv.
2011. jan. 9. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Épp egy hete.

Haverokkal nagyon vicces kedvükben voltak és szerkesztettek rólam egy képet, ahol be vagyok állítva mint egy kurwa, ingyen szopok, meg hasonló szövegekkel. És bedobták a postaládánkba, meg házunk elé dobtak egy petárdát is. A legjobb barátom... =/

Ki ne felejtsem, hogy anyukám~apukám eltiltottak mindentől és totál idegesen voltak, rendőrségi ügyet is akartak... És ENGEM tiltottak el... :S

2011. jan. 17. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon durva amit leírtál! :S

Hidd el nincs itt a világvége ez miatt!

Lesznek új barátaid ezeket meg felejtsd el!

Bandáztak, unatkoztak, te épp nem voltál ott és te lettél a célpontjuk! Amit tettek egyáltalán nem vicces, undorító!

/ Kérdésre válaszolva, én voltam egyszer az a személy aki megbántotta egy nagyon jó barátját, azóta megbeszéltük már a dolgot, de nekem midnig eszembe jut és bánom amit tettem.

2011. jan. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!