Normális, hogy leoltanak a Való Világ miatt?
Főiskolás vagyok, sokat tanulok, tehát komolyan veszem a sulit, és nem ún. büfészakra járok.
Viszont bevallom őszintén minden este nézem a Való Világot és a Barátok Köztöt. Nekem ez a kikapcsolódás, számomra érdekes, és kicsit kikapcsolja a külvilágot, ellazít.
És szoktak kapni az oltogatást a szerintem kissé sznob emberkéktől, hogy ők csak National Geographicot, meg Discoveryt néznek. Szerintem teljesen jogtalanul, engem őszintén szólva az érdekel, az a témakör, amiről a suliban tanulok, és nem az, hogy hogyan él egy antilopcsalád. Számomra ez se nem hasznos, se nem érdekes, se nem pihentető. A Discovery-t pedig azért nem nézem, mert különösképpen a műszaki dolgok (pl. hogyan épül meg egy böhömnagy teherautó) nem érdekel, és nem is pihentet.
Engem a Való Világ és a Barátok közt érdekel és pihentet, és nem butulok el ettől. Persze, amit ott hallok, az hamar ki is megy a fejemből, de nem is célom megjegyezni ezeket a dolgokat. Ha egy antilopos műsort néznék az is hamar kimenne a fejemből, de kevésbé szórakoztatna, mint mondjuk a Való Világ.
Egyesek ezért leoltottak a főiskolán, de én nem tartom szégyennek, hogy ezt nézem. Szégyen az lenne, ha mindenből bukásra állnék és 10 UV-m lenne. És ha nekem ez tetszik, akkor ezt is fogom nézni, mégha a sok discoverys és nationales sznob le is olt.
Most őszintén, nincs igazam?
Én lesz@rom mit nézel, de én pl a valóvilágot 10 percnél tovább nem tudom elviselni, ha véletlen az megy a TV-ben, ideggörcsöt kapok a sok f@sztól, ezért nem is nézem.
BK-t szintén nem nézem, mert nem érdekel, és mivel ilyen tájban szoktam lejárni edzeni, ott pedig nem a TVnézéssel foglalkozom. VV-ból sajnos szokott később is lenni bejátszás.
Am megértem, h a disco-t és a nationalt sem szereted, engem is irritál a műsoraik 99%-a. DOQ-n szoktam nézni a Frei-t, az RTL-en a Házon Kívült, a XXI. századot, és néha Commedy Central... De ennyi... Nekem nem is kell igazán TV, csak van aztán néha nézem.
leppurd:
Nnajó, akinek nem kapcsolta ki a Digi a Commedy C-t, annak könnyű élvezhetően agybutító műsorokat találni... :)
(Bocs az off-ért)
El nem tudom képzelni, hogy egy ilyen szenny műsor, a legalja emberekkel, hogyan lehet szórakoztató. Inkább szánalmas és elkeserítő, de ha érdekel nézd.
21/L (szakmunkás tanuló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!