Figyelném a szembeszomszédomat, és fotóznám is! Lehetséges ez? További infó lent!
Figyelt kérdés
A szomszédomat szeretném megfigyelni fotózással (lényegében magánnyomozás céljából) persze úgy ahogy lehet látni őt és a házát! A képeket magáncélból készíteném, lehetséges ez? Illetve nem törvénybe ütköző? Ha válaszolnak írok részletesebben!2009. jan. 27. 19:03
11/12 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, MI A FRANCNAK AKAROD MEGFIGYELNI?!!!!! Jó, hogy ő is figyelt téged, de most ennek mi értelme van? Attól neked jobb lesz?
Kopogj be hozzá egyik nap és mondd meg megtudtad, hogy figyel téged mondja meg miért tette és fejezze be vagy feljelentést teszel.
Én biztos nem figyelgetném, előbb mennék át és verném be a fejét különben is kinek van erre ideje...
Kérlek válaszolj már, mit vársz attól, ha te is figyeled őt? MI változik akkor szerinted? Komolyan kérdezem.
12/12 anonim válasza:
lehet hogy a big brother shownak vagy egy része, csak még nem tudod. de látom nagyon ráérsz.
a többit meg már elmondták elöttem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!