Nem gáz az ha valaki otthon van szilveszter estéjén?
Én is itthon szilveszterezek.
Párom szakács. Ritka, hogy még éjfél előtt elengednék a munkából.
20/L
akkor leírom neked az én szilveszteremet...elég lol
Most költöztünk nemrég.....fél 12-ig (éjfél) pakoltam be a cuccokat, takarítás blabla...nem ettem egész nap semmit szinte, most úgy kb rend van.....10 perccel éjfél előtt bekapcsoltam a TV-t, és megnéztem, ahogy visszaszámolnak, aztán újév volt, később hallottam, h az utcában tűzijátékoznak, meg petárdáznak, de lusta vtam kimenni :P...inkább fészbukon nézegettem képeket........most megyek virslit enni.
Jah 23:40-kor épp a vécét pucoltam ki még, és raktam bele egy illatosítót, ami folyton leesett, de végül sikerült rögzítenem. Ez volt az idei szilveszter.
Ez gáz szted ?! :DD
BÚÉK!!
Fogadok jobban telt mint nekem, pedig színvonalas buliban voltam. Úgy volt hogy 4-en megyünk, egy kocsmában találkoztunk. Az egyik már ott meggondolta magát. Kimentünk a fuvarhoz, félórát késett, majd szétfagyott a lábam, elmentünk egy fülkéhez telefonálni, nem műkodott, egy másik tag inkább egy kocsmába ment el. Visszamentünk, akkorra ott volt a fuvar, megérkeztünk, ittunk egy kicsit, enni is lehetett, aztán akivel mentem, neki semmihez nem volt kedve, se tánc, se csocsó, billiárd, beszélgetni... én meg egyedül nem táncolok. Kb 2 és fél órát vártunk a visszafuvarra. Ennyi, vótmá jobb is. :) Remélem az új év jobban telik :D
2011 lol furcsa így ránézni hogy ezt írja a monitor jobb sarkán:D
Én sem vagyok eljárós, miért KELLENE bulizni Szilveszterkor? Itthon is remekül érzem magam, én is sütöttem - főztem, aztán szépen megvacsoráztunk, még gyorsan kimostam 2 menet ruhát, ebből az utolsót fél egykor teregettem ki :=). Közben tv-ztünk, beszélgettünk, aztán lefeküdtünk aludni. S lám, már fent vagyok, nem fáj a fejem, a gyomrom is rendben van, szerintem jó így kezdeni az új évet :=)
BUÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!