Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem gáz az ha valaki otthon...

Nem gáz az ha valaki otthon van szilveszter estéjén?

Figyelt kérdés
nekem szinte minden barátnőm ill. barátom a párjával van, én meg hát igen itthon maradtam :S
2011. jan. 1. 00:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Én is itthon szilveszterezek.

Párom szakács. Ritka, hogy még éjfél előtt elengednék a munkából.

20/L

2011. jan. 1. 01:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
engem nem hívott senki sehova, így itthon voltam/vagyok. 18/L
2011. jan. 1. 01:24
 13/18 anonim válasza:
100%
Én is itthon vagyok nem mentem sehova.Vettem tűzijátékot el lőttem őket és szépen el vagyok Gyakorikérdések.hu --n:)) boldog új évet mindenkinek!
2011. jan. 1. 01:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

akkor leírom neked az én szilveszteremet...elég lol

Most költöztünk nemrég.....fél 12-ig (éjfél) pakoltam be a cuccokat, takarítás blabla...nem ettem egész nap semmit szinte, most úgy kb rend van.....10 perccel éjfél előtt bekapcsoltam a TV-t, és megnéztem, ahogy visszaszámolnak, aztán újév volt, később hallottam, h az utcában tűzijátékoznak, meg petárdáznak, de lusta vtam kimenni :P...inkább fészbukon nézegettem képeket........most megyek virslit enni.

Jah 23:40-kor épp a vécét pucoltam ki még, és raktam bele egy illatosítót, ami folyton leesett, de végül sikerült rögzítenem. Ez volt az idei szilveszter.

Ez gáz szted ?! :DD

BÚÉK!!

2011. jan. 1. 03:01
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Fogadok jobban telt mint nekem, pedig színvonalas buliban voltam. Úgy volt hogy 4-en megyünk, egy kocsmában találkoztunk. Az egyik már ott meggondolta magát. Kimentünk a fuvarhoz, félórát késett, majd szétfagyott a lábam, elmentünk egy fülkéhez telefonálni, nem műkodott, egy másik tag inkább egy kocsmába ment el. Visszamentünk, akkorra ott volt a fuvar, megérkeztünk, ittunk egy kicsit, enni is lehetett, aztán akivel mentem, neki semmihez nem volt kedve, se tánc, se csocsó, billiárd, beszélgetni... én meg egyedül nem táncolok. Kb 2 és fél órát vártunk a visszafuvarra. Ennyi, vótmá jobb is. :) Remélem az új év jobban telik :D

2011 lol furcsa így ránézni hogy ezt írja a monitor jobb sarkán:D

2011. jan. 1. 03:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok eljárós, miért KELLENE bulizni Szilveszterkor? Itthon is remekül érzem magam, én is sütöttem - főztem, aztán szépen megvacsoráztunk, még gyorsan kimostam 2 menet ruhát, ebből az utolsót fél egykor teregettem ki :=). Közben tv-ztünk, beszélgettünk, aztán lefeküdtünk aludni. S lám, már fent vagyok, nem fáj a fejem, a gyomrom is rendben van, szerintem jó így kezdeni az új évet :=)

BUÉK!

2011. jan. 1. 06:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is itthon voltam. Nem vagyok az a na most, buli hajnalig, pia hányásig fajta. Néha jól van, de akkor, amikor akarom és kedvem van, most pedig már csak azért se volt, mert ilyenkor az az általános, hogy bulizni "kell". Szépen bevettem magam macsekkal a gépem elé, és próbáltam készülni a vizsgámra, mert annak nincs szilveszter.
2011. jan. 1. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a piát, az ünneplést, a nagy bulit, a hangoskodást, a petárdát, a koccintást, stb. Kb. semmit. Itthon voltam, nem érzetem magam rosszul, nekem jó így.
2011. jan. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!