A börtönökben van-e brómos tea?
Jó öreg lehetsz kérdező! Még szolgáltál a háborúban?
A Magyar Néphadseregben sosem adtak brómos teát!
@NiceMomEntS giRL:
Örülök, hogy igen nagy az élettapasztalatod, de ha filmeken alapul, akkor semmit sem ér!
A régi "szép" időkben (amikor még nem biztosági őrök őrizték a laktanyákat) egy bebrómozott katona nem sokat ért volna a szolgálatban. Voltam eleget konyhaszolgálaton, hidd el nem raktak semmi különöset sem a teába! Néha teát is keveset, csak előtte főzték a teafüvet egy fél óráig, amíg szirup nem lett belőle, és úgy már lett szine...
Ja még valami:
Egy börtönben nem csak azért dugja meg az egyik a másikat, mert nem bír magával! Ezzel is megtörik, megalázzák a gyengébbet. A belső hierarchiában vannak bikák, köcsögök, csicskák. A köcsögnek is előnyös a dolog, mert a bikája megvédi a többiektől.
frászt legenda!
az ötvenes években tuti volt a hadseregben.
Ja, de akkor még hadsereg is volt.
tegnap 11:02
Most akkor volt vagy "tuti volt"?
"Amikor katona voltam, mi kaptunk."
Hol a rákban kaptál te brómos teát te szerencsétlen? És mivel bizonyítod hogy brómos volt? Hol szolgáltál, Észak Koreában? Mert Magyarországon biztos hogy nem ihattál ilyet. Én is voltam katona!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!