Mit kaptál a 2010-es karácsonyra?
Figyelt kérdés
Miket kaptál? Kitől?
Én egy windovs7-es laptopot, nyomtatóval, és rózsaszín egérrel! Meg parfümöket, körömlakkokat és pár kiegészítőt is. Meg egy regényt. Ja és egy dvd lejátszót.
2010. dec. 24. 17:24
1/9 anonim válasza:
Hű, az igen.
Én egy plüssbocit, nyakláncot, könyveket, szülinapi+karácsonyi ajándék :D
2/9 anonim válasza:
ps3 arról irok xDD szuper egy gép!
3/9 anonim válasza:
Aminek legjobban örültem, a lehetőség, hogy augusztus eleje óta januártól végre újból lesz munkám, tegnap kaptam a hírt, bár nem ajándéknak szánták, mégis az lett. A tárgyi ajándékok egy LEGO - szeretek néha leülni mellé kreatívkodni -, és öcsémtől egy medál egy állítólag saját festésű díszdobozban (farmer mintázatú, mondtam neki, hogy emiatt nem kellett volna szétdarabolnia a nadrágját) :-)
5/9 anonim válasza:
Semmit, délelőtt veszekedtünk egyet, azóta nyugi van, az már tulajdonképpen ajándék.
7/9 anonim válasza:
kardigán, garbó, bőrkesztyű, gyümölcs, s számomra az a legnagyobb ajándék, hogy másfél hónapja van munkám.
8/9 anonim válasza:
két farmernadrágot, két pulcsit, egy tyutyit, három pár szőrös zoknit, egy takarót, meg a nagymamámtól pénzt. ja és egy könyvet ami még a nagypapámé volt
9/9 A kérdező kommentje:
ez mind-mind szép ajándék :)
2011. jan. 7. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!