Milyen ajándékot vásárolnátok a tanárotoknak?!
Biztosan sokan átestek azon, hogy volt karácsony előtt névhúzás. Akit kihúztál, annak 1500 Ft vagy e körüli(lehet kevesebb)értékben kell vásárolni. A mi esetünkben is így történt. Én az osztályfőnökömet húztam, de semmi ötletem sincs, hogy mit vehetnék neki! (Magyar szakos tanárnő)
Kérlek segítsetek! Bármilyen ötlet érdekelne!
17/L
Szia!:D
én is a tanáromat húztam ki,aki ugyanígy magyar (és angol) szakos. Én karácsonyi vásáron vettem neki kétféle teát(1300Ft) Karácsonyi fahéjas mindenkinek bejön.Meg csináltam mézeskalácsot kettőt kilyukasztottam ,hogy fel lehessen rakni a fára:)
De a fürdősó is jó,szép, mutatós:)
Ma lesz osztálybuli,kiderül mi lesz a reakciója:D
17/L
Szia!
Mi vicces, hogy ugyanaz a cipő xD.. Hm... Ez egy baromi jó ötlet! Köszönöm! Légyszi, írj vissza, hogy hogyan reagált a tanárod!
A kávé? Az még szerinted elmegy?! Amúgy azon gondolkodtam, hogy csinálnom kellene egy díszdobozt a teának. Hátha kapósabb.. Vagy nem tudom..
igen,a teásdoboz nagyon jó ötlet:) értékelik a saját munkát:D hát,ha tudod hogy szereti a kávét,akkor persze.
de a toll is egy jó ötlet,a nevével..lehet kapni készen,de akár gravíroztathatsz is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!