Ugy felvenném vele a kapcsolatot. Szerintetek?
Jobb a múltat nem bolygatni. Ha fontos lennél neki szerintem már megkeresett volna vagy elötte lépett volna mielött babát vársz. Elkésett.
Én nem keresném meg ha szeretem a férjemet mert biztos nem esne jól neki és az amit irtam is hogy ha Te fontos lennél neki annyira mint Ő neked már keresett volna.
Ne keresd meg, hagyd békén
Te csak barátkoztál, ő meg szerelmes volt
Szerintem ne keresd meg, több szempontból sem.
Férfi - nő között nincsen barátság, (kivéve talán egészen speciális helyzeteket), ott az egyik mindig többet akar egy idő után, és talán csak azért nem mondja ezt ki, hogy így a másik közlében maradhasson. A ti esetetek is ilyen.
Nagyon megértem azt a férfit, hogy "eltűnt", reménytelenül volt szerelmes, és ezt úgy lehet a legjobban feldolgozni, ha nem látod többé a másikat, és ha lehet, mindentől eltávolodsz, ami hozzá köt. Így tudott esetleg újra magára találni, és felépíteni valakivel egy valós kapcsolatot.
Másik szempontból Téged és a kapcsolatodat is megbolygatná. A férjed is jogosan lehet féltékeny, ha találkozgatsz vele.
Erősítsd inkább a kapcsolatodat a férjeddel, beszélgess vele, és keresd az ő megértését, hiszen őt választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!