Milyen az élet egy ilyen luxushajón?
Már a látványa is mellbevágó nekem, de az döbbentett meg igazán, hogy 800 fős személyzet kísért 2500 utast. Mit csinál az a rengeteg személyzet, mik a szolgáltatásaik? Mennyibe kerül egy ilyen utazás? Kik az utasok? Öregek, fiatalok, vegyes? Nem unalmas 12 napig ott élni? vagy kikötnek közben itt-ott?
Én melóztam már ilyenen nyáron :) A 800 főből egy h váltott műszakokkal dolgoznak, a másik h ezeken pl. minden este van vmi műsor török tánc kígyókkal meg szabadulóművész meg anyámkínja amire persze külön-külön fellépők meg gárda kell.
(Bár alacsony költségvetésnél láttam már olyat h ugyanaz volt a vietnami táncos mint két nappal később a mexikói :)
Meg ugye egy ilyen hajót rengetegen takarítanak karbantartják, egészségügyi ellátás masszázs stb. meg az utasokat kiszolgálni van legalább 5 bár egy ilyenen pl. Szal összejön az a 800. Folyamatosan van kaja és mindig legalább 20-30 fogás (reggeli tízórai ebéd uzsi vacsi, utána buli a hajón).
Szal eltelik az a 12 nap, nehogy azt hidd :) 12 nap még nem is sok, vannak 1 hónapos utak is. Meg közben kiszállnak napközben megnéznek 1-1 várost látványosságot stb. Eltelik gyorsan.
Főleg öregek vannak rajta de nem ritkák a családok sem. Egyébként persze drága egy ilyen út de azért nem olyan VESZETT drága. Legalább is én többnek gondoltam volna.
Mármint nem 20-30 fogás, hanem 20-30 féle kaja van egyszerre :) Egy alkalommal.
Ja amúgy hozzátenném h a mexikói-vietnami táncos hölgy egyébként műsoron kívül takarított :) Tehát meg lehet ezt úszni olcsóbban is, kevesebb személyzettel de a jobb helyeken azért adnak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!