Hogy lehet neki levelet irni vagy meg lehet látogatni?
tanárverés miatt 5 évet?
az ki van zárva ...
amúgy ez attól függ ... előzetesben van vag ymár elítélt?
ha már elítélt, akkor elvileg meg is látogathatod, de sok mindentől függ (kérdezd a szüleit)
Hány éves vagy?
Fel kell, hogy vegyen a kapcsolattartók közé (kérelmi lapon kérheti ezt Ő) akkor írhatsz neki levelet, mehetsz hozzá látogatni.
Ennek kritériumai vannak (pl.: ha együtt balhéztatok a suliban az nem jó előjel) amit a haverod nevelője fog felülvizsgálni és esetleg engedélyezni vagy tiltani. Ha tilt akkor levelet se írhatsz neki csomagot se küldhetsz és nem is látogathatod Őt. Mondjuk ha kiskorú vagy akkor a látogatás is netcces mert nem engednek be a börtönbe felügyelet nélkül. De ahhoz, hogy valakivel bemenj ahhoz a másik személynek is kapcsolattartónak kell lennie, tehát mondjuk valamelyik családtagjával tudsz bemenni vagy a Te szüleid közül is felvetet valakit kapcsolattartónak.
A kapcsolattartásnál mindenki engedélyeztetni kell! Tehát még a saját anyját is (ezt persze engedélyezni szokták)és utána már nincs gond.
Az az igazság, hogy ezek a dolgok szabályozva vannak és eltérnek egymástól, szerintem nincs két olyan bv ahol egyforma lenne ennek a szabályozása. A parancsnokok saját hatáskörben persze a jog keretei közt bár mit megtehetnek, engedhetnek tilthatnak.
Én is sokallom azt az 5 évet ezért! Max 3 a kiszabható közfeladatot ellátó személy elleni erőszaknak tudtommal, tehát vagy hazudik vagy van más is ezen kívül a tarsolyában a haverodnak.
Utolso,
Mindennapos?! Na majd odabent is mindennapos lesz az o verese. Talan tanul valamit az allatka.
Hidd el kérdező,hogy már csak azért is megverik mert kigyurt. Ha nem akkor meg azért. Lehet, hogy egy 40 kilós cigó veri sz@rrá majd. Jó helyre került.
15 évet húztam le tudom mit beszélek.
Ha nem akarsz mellé kerülni akkor szedd össze magad és ne is keresd a társaságát mert annak nem lesz jó vége. Elhiszem, hogy vagány, hogy bent van és Ő a Te haverod de akkor is.
Látogasd inkább a nyelvtan órákat mert pocsék a helyesírásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!