Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Petárdázó szomszéddal mit...

Petárdázó szomszéddal mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Decemberben folyamatosan,ha teheti durrangat,a ház előtt,utcán,udvaron.másnak is van ilyen jófej szomszédja?
2010. dec. 11. 19:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Kedves szomszédom jó szokása az éjjel nappali zene hallgatás volt. Meguntam és én meg igazi c_gány muzsikát nyomattam neki és szerencsére pár napon belül vette a lapot és leállt.

Én a szomszédomnak minden hajnalig tartó bulizás után misedalokat nyomattam teljes hangerővel reggel 7 után. Mivel ő 5-ig bulizott, nem tetszett neki, de én jól szórakoztam.

Petárdás a párom is minden alkalommal leüvöltöm érte a fejét, de nem érti meg, hogy nem kellene. Petárdázz te is, csak ezt tudom javasolni. Esetleg dobd be az ablakán.

2010. dec. 11. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Szólj neki, hogy ha nem hagyja abba, akkor feljelented. Ha nem hagyja abba, jelentsd fel, mivel illegális dolog.
2010. dec. 11. 20:14
 13/20 A kérdező kommentje:

gyerekkorától ezt csinálja,nem növi ki úgy látszik. szilveszterkor néha együtt petárdázunk.amúgy nem.

Meg nála nulla empátia,néhány éve igérte hogy abbahagyja,aztán meg estefele robbant nála vagy 30,azóta is.újjabban letagadja,hogy neki van,nem használja.De én láttam, mindig sunyin dobálja,dobálta őket.

Kimegy,szétnéz,sehol senki,csend is van,sötét is van,azt hagy szóljon vagy 5 egyszerre.utána uzsgyi be a házba.Néhányszor már ki lett zárva.néha direkt oda teszi,ahol a leghangosabb pl(vashordó)Ez megy mindig már novembertől,január végéig.

2010. dec. 11. 20:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leirtatok viccnek is jó:):)

Ejszaka amikor alszanak,petàrdàzzàl,hàtha észreveszi magàt!Vagy kiugrik az àgyból!

2010. dec. 11. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

komolyan mondom végig röhögtem az egészet. :D

vashordó,éjjel kijön,szétnéz,hát én besz*rok a röhögéstől. :D

nagyon joo,meg dobd be az ablakán. :D

2010. dec. 11. 20:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag dec. 31-én szabad petárdázni (de az is lehet, hogy csak tűzijátékozni). Figyelmeztesd, aztán jelentsd fel.
2010. dec. 11. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt is ma volt ilyen a nagy okos szomszéd gyerekek voltak, és az egyik valaki kihívta a rendőröket vagy mi volt.
2010. dec. 11. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be egy szirénát, és kapcsold be, amikor petárdázik. A végletekig nem tudod csinálni, de átmenetileg biztosan leáll. Egyébként szerintem elég infantilis dolog...
2010. dec. 12. 08:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédod egy ekkora éretlen p*cs? Ha én lennék a helyedben, már rég megdobáltam volna... baltákkal.

:)

2010. dec. 12. 16:37
 20/20 anonim ***** válasza:
csinálj egy kéndioxid-bombát és dobd be... jó füstje szaga és irritáló hatása van
2013. jún. 25. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!