Petárdázó szomszéddal mit kezdjek?
Kedves szomszédom jó szokása az éjjel nappali zene hallgatás volt. Meguntam és én meg igazi c_gány muzsikát nyomattam neki és szerencsére pár napon belül vette a lapot és leállt.
Én a szomszédomnak minden hajnalig tartó bulizás után misedalokat nyomattam teljes hangerővel reggel 7 után. Mivel ő 5-ig bulizott, nem tetszett neki, de én jól szórakoztam.
Petárdás a párom is minden alkalommal leüvöltöm érte a fejét, de nem érti meg, hogy nem kellene. Petárdázz te is, csak ezt tudom javasolni. Esetleg dobd be az ablakán.
gyerekkorától ezt csinálja,nem növi ki úgy látszik. szilveszterkor néha együtt petárdázunk.amúgy nem.
Meg nála nulla empátia,néhány éve igérte hogy abbahagyja,aztán meg estefele robbant nála vagy 30,azóta is.újjabban letagadja,hogy neki van,nem használja.De én láttam, mindig sunyin dobálja,dobálta őket.
Kimegy,szétnéz,sehol senki,csend is van,sötét is van,azt hagy szóljon vagy 5 egyszerre.utána uzsgyi be a házba.Néhányszor már ki lett zárva.néha direkt oda teszi,ahol a leghangosabb pl(vashordó)Ez megy mindig már novembertől,január végéig.
Amiket leirtatok viccnek is jó:):)
Ejszaka amikor alszanak,petàrdàzzàl,hàtha észreveszi magàt!Vagy kiugrik az àgyból!
komolyan mondom végig röhögtem az egészet. :D
vashordó,éjjel kijön,szétnéz,hát én besz*rok a röhögéstől. :D
nagyon joo,meg dobd be az ablakán. :D
A szomszédod egy ekkora éretlen p*cs? Ha én lennék a helyedben, már rég megdobáltam volna... baltákkal.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!