Karácsonyi húzáskor az osztályfőnök helyettest húztam. (Fizikát és matematikán belül algebrát tanít nekünk) Szerintetek mit lehetne neki venni? (max 2000 Ft)
Esetleg nézz körül a tantárggyal kapcsolatos ajándékok között. Nemrég láttam valahol a neten egy olyan faliórát, ahol a számok képletekkel voltak felírva, pl. 1 - 73829/73829, 2 - gyök4, 3 - pí egészrésze, stb.
Szernintem ha algebrát tanít, akkor egy ilyen ajándék stílusos lenne neki. Házilag sem túl bonyolult megcsinálni, 300 ft egy óraszerkezet hobbiboltban, és ha nő a tanár, akkor megcsinálhatod neki üvegfestékkel, átlátszó plexire vagy üvegre, ha férfi, akkor meg előrajzolod a számokat és forrasztópákával ilyen égetettre, mint amit régen technikaórán csináltunk, kis dobozkát. De mondjuk fordítva is jók.
Ez bőven belefér a keretbe és nem sablonos, haszna is van.
Nekem a nagyszüleim tanárok voltak, és annyi ilyen kis üveg, porcelán, stb. dísztárgyuk van, hogy egyszerűen nem tudnak vele mit kezdeni, szóval ha nem muszáj, ne olyasmit adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!