Sztetek miért jó, ha a Megasztár stylistjai bohócot csinálnak mindig a résztvevőkből és a zsűri tagjaiból?
Némelyik ahogy kinéz, az már durva. Eszenyi Enikő mondjuk viszi a pálmát, de azért sokszor a többi se smemi.
A kérdés, valakik komoly pénzt kapnak azért h bohócként öltöztessék fel őket? Ti értitek ezt ?
jaja sztem is Eszenyi Enikő a legdurvább, hát sokszor már csak röhögök ... az a fél fülbevalós indiánosdi vezet nálam, de azért a kapucnis karácsonyi csomagolópapír se volt semmi ... hát emberek én nemtom mi van itt
Amúgy stylistok terén meg hát ... gondoljátok nincs meg a kőkemény összefonódás? csak úgy egy tehetséges, úgymond külsős nem nagyon kerület oda be, ez evidens sztem. Nyilván ez is kemény pénzosztásról szól.
Diva :XD
sztem inkább bohóc, ne hari, de láttad te azt az indiános fél fülbevalós öltözetét pl ?
na meg Dívaság ide-oda, nekem már az is meredek, h úgy mégis egy zenei zsűriben mi keresnivalója van? bár ha Sanya is hirtelen zeneszakértő lett, akkor tulképpen ő is beülhet, ez igaz, de szal durva ...
Őszintén, Presszeren kívül ki az akinek komoly zenei tudása van? háááátttttt
Azért neki igenis van ott keresnivalója. 2 okból is:
Ugyanis a dalok előadásánál színpadi kiállása is szükség van. Ő a színpadi teljesítményt értékeli legfőképpen: mimika, közönség érdeklődésének elnyerése, tánc, mozgás, stb.
A másik ok: nem tudom, sokan honnan szedték, hogy neki semmi köze az énekléshez? Egy színésznőnek énekelnie is kell tudni ám! Nagyon ritka eset, hogy egy repedt hangú színészt felvegyenek a színműre...Márpedig Eszenyi nem csak énekelni tud a színdarabokban, de ő is ad ilyen jellegű órákat. Ismeri a skálákat, ismeri a technikákat. Nem tudom hallottátok-e mikor a kislány egyik előadásánál is megjegyezte: "Remekül tudsz rekeszteni" Ez is egy zenei kifejezés. Szóval a színészeknek ehhez is kell tudni érteni, legalábbis azon a szinten, ahol Eszenyi van már mindenképpen!
Az egyetlen felesleges tag a Friderikusz, aki azért van ott, hogy az indulatokat szítsa, és hogy a lehető leggonoszabb módon mondja meg a véleményét, mert ez növeli a nézettséget.
Eszenyi tényleg egy díva, de ettől még nem kell bohócnak öltöztetni. Szerintem amúgy nem is az indiános volt a legrosszabb, az nekem kifejezetten tetszett :D
Most nem nagyon találok képeket róla, úgyhogy nem tudom megmutatni, melyek voltak gázabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!