Milyen oldalak vannak, ahol barátkozni lehet? Chat.hu nem jött be.
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok;barátom van,ami tök jó hogy egyben pasim és barátom,de nekem lányra lenne szükségem akivel mindent meglehet beszélni és közel lakik tudunk találkozgatni meg ilyenek! Vannak barátnőim nem az a baj,csak egyik sem az igazi vagy messze lakik és ott van neki más barátnője vagy nem egy szálon futunk vagy nem lehet vele hülyülni...!Szóval elég nehéz normálisat találni...és épp ezért szeretnék barátokat keresni..hát ha rátalálok!2010. dec. 5. 11:25
1/2 anonim válasza:
próbálkozz fórumokon:pl női ujságok fórumán,zenei oldalakon...Vagy próbálj barátkozni élőben:járj el pl aerobikra vagy társastáncra ,ilyesmi.
2/2 anonim válasza:
szia. hova valósi vagy? én is így vagyok ahogy te :(
nekem van egy jó pár ismerősöm pl. facebookon, de olyan,h barát...hát talán van,de csak talán.Sokszor vagyok szomorú mostanában,mert itt a jó idő, és néha nincs kivel elmennem mondjuk fagyizni, vagy pizzázni,v. bármi..és ez nagyon elkeserít.Azthiszem mindenem megvan az életemben, csak egy dolog hiányzik.egy jó barát!akit tényleg érdeekl,h mi van velem..és nemcsak akkor ír,ha akar tőlem valamit, de én azt tapasztaltam,h ilyen nincs..néha azt gondolom,h velem van a baj,de mások szerint nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!