Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vélekedtek arról az...

Hogy vélekedtek arról az interneten keringő videóról, amelyben amerikai katonák hazatérését mutatják, és mindenki el van ájulva, hogy ez milyen megható és szép?

Figyelt kérdés

Szerintem rém hatásvadász az egész, ahogy a katonák megölelik a gyerekeiket/szeretteiket, a néző meg velük sír, azt elfelejtve, hogy a világ egy másik pontján pont ezek miatt a "hősök" miatt sok apuka és férj már sosem tér haza a szeretteihez, mert az amerikai bácsik lelőtték őket.

Félreértés ne essék, nem politizálok, nem foglalok állást sem Irak, sem az USA mellett. Egy ilyen videót mindkét fél részéről hatásvadásznak és nem helyénvalónak tartanék.

2010. dec. 4. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
02:53 tökéletesen megfogalmazta azt, amit akartam írni.
2010. dec. 5. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:
A tizenhat-hét éves fiamat akkor sem engedném el, hogy ölesse meg magát a kőolajért, hogy én olcsón tudjak tankolni. Nekem ez eléggé abszurd!
2010. dec. 6. 10:33
 13/14 anonim válasza:

''A tizenhat-hét éves fiamat akkor sem engedném el, hogy ölesse meg magát a kőolajért, hogy én olcsón tudjak tankolni. Nekem ez eléggé abszurd!''

Mit keresünk mi Afganisztánban, meg itt-ott?

Békét teremteni? Célnak jó, de a veszély fenn marad. Amúgy meg szerinted hány szülő szeretné hogy a fia háborúban vegyen részt?

2010. dec. 7. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Én az egész afganisztáni és hasonló katonai jelenlétet lemondanám. Ott mindenki potenciális ellenség, ha fehér ember és nem muzulmán.
2010. dec. 7. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!