Olvastad Natascha Kampbusch 3096 című könyvét?
Köszi:)
Mikre gondolsz pontosan?
Valami jó könyv címet :D
Ez nem egy vidám témájú könyv, de nagyon realista. Nem proliregény! Szeretem azokat a könyveket, amelyek ilyen nehéz helyzetet átélt emberekről szólnak - felnyitja az ember szemét, és elgondolkodtatja.
Ha anyukád nem szereti az ilyen témájú könyveket, akkor nem ajánlom.
A regénnyel sok probléma van, a legfőbb, hogy egy marha jó üzlet, mert szenzáció veszi körül. Most őszintén? Arról olvasni, hogy a kiscsaj be volt zárva a pincébe, oszt csókolom? Kitalálom, hirtelen mély filozófiai kérdésekről ír a csaj, amik bent foglalkoztatták, hogy miért ilyen az élet, stb. Hát köszönöm, de nem kérek az ilyesmiből. A csaj azt sem tudta a pincében mi van a falakon kívül, de szabadulása után hirtelen mély filozófiába kezd... Egyértelműen menedzserek által katalizált médiaszenzációt kihasználó pénzgyűjtés magas szinten.
Mi érdekli édesanyádat? Mert így nehéz könyvet ajánlani. Én pl. sok jó modern történelmi könyvet ismerek, de ezek lehet, hogy őt nem érdeklik. Sőt, biztos.
De saját szájízem alapján jó könyv pl. Orwell-től az 1984, de még van sok.
Köszönöm:)
Igazából vevő az ilyenekre, szerintem tetszene neki,csak azért kérdeztem mert azt hiszem 4000 ft körül van,és hát ha nem jó könyv inkább választok másikat :))
Amikröl tudom hogy szereti azok az arab világról szóló könyvek. Pl A fátyol mögött, arról tudom hogy tetszett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!