Hogyan hitelesíthetnék egy Guiness-rekordot? Kapnék érte pénzt, ha tényleg bebizonyosodna, hogy nekem van a legnagyobb nyelvem?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 19:45
1/5 anonim válasza:
Pénzt kapni egy rekordért? :) Inkább keress szponzorokat, mert nem olcsó a rekordhitelesítés!
2/5 anonim válasza:
linkelj képet magadról :D a nyelvedről.kiváncsi vagyok xD
3/5 anonim válasza:
Szerintem még az id jó, ha megpróbálsz vmilyen tv - műsorban (pl. a fókuszba,) szerepelni, ez miatt..gyakran látni ilyen riportokat..azt nem tudom, h kapnál e érte pénzt..de én is kiváncsi lennék a nyelvedre :D :-)
4/5 anonim válasza:
De előtte mérd le, hogy ennél hosszabb-e:P
5/5 anonim válasza:
Ha elmész egy könyvtárba,vagy könyvesboltba,akkor nézz meg a Guinness-könyvet,mert minden egyes példánynak az elején leírják,hogyan kerülhetsz a könyvbe. (az első néhány lap valamelyikén keresd az infót!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!