Mi lenne az oka annak, hogy töröld magad erről az oldalról?
Én beleuntam az egészbe. Fölösleges a hozzászólás, az okoskodás, főleg az új toplista után. A hangnemből is elegem van. Abból is, hogy sok kérdésre nem, vagy ostoba válaszokat adnak, pedig a kérdező egy normális válaszban reménykedik.
Én máris megírom a törlési kérelmemet! Sziasztok!
bennem is megfordult már párszor, de aztán hagytam a frászba, de leginkább engem azakaszt ki, amikro aqzt veszem észre, h minden ok nélkül törilk egy válaszomat vagy kérdésemet, pedig én abszolút jó szándékkal, normálisan válaszoltam, na az egy más kérdés, h az ő szubjektív ízlésüknek valamiért nem felel meg, de szal ez nagyon sokszor kiakasztott már
abban igazad van, hogy nagyrészt ismétlődnek már a kérdések, na meg az is egy érdekes jelenség számomra, hogy aki a szokásos tirpák stílusban nyomja a választ, és kb arra képes csak, hogy "mocsok k.cs.g állat", na ezeknek elég magas a %-uk, aki meg tök szakértő válaszokat ad egy témában, annak meg persze lehúzzák :) én ezen már röhögök csak, de érdekes mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!