Mi a véleményed a Szent Péter esernyője c. műről?
Figyelt kérdés
Bőven!2010. nov. 23. 16:41
1/7 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy egyeseknek inkább el kéne olvasniuk a könyvet, ahelyett, hogy másikkal akarják megíratni a házijukat.
De ha nekem adod a jövendőbeli barátnődet (majd én kipróbálom helyetted ;) akkor lehet róla szó.
2/7 anonim válasza:
Bőven az a véleményem a könyvről, hogy több, mint tizenegy éve olvastam azért, mert kötelező volt, és semmire sem emlékszem belőle, ezért újra fogom olvasni.
3/7 anonim válasza:
FIGYELEM!!! VÉGIG AZ ESERNYŐ FA NYELÉBEN VOLT AZ ÖRÖKSÉGHEZ TARTOZÓ ELISMERVÉNY, DE A RÉGI NYELET AZÓTA KICSERÉLTÉK ÉS A RÉGIT ELÉGETTÉK A PAPÍRRAL EGYÜTT!!!
A fenti rész spoilert tartalmaz, ezért ha még nem olvastátok a regényt, ne olvassátok el!
4/7 anonim válasza:
Egy rakás sz.r, hajnalban olvastam, nem tetszett, és nem emlékszem semmire belőle.
5/7 anonim válasza:
Sosem szerettem, semmi sem fogott benne meg, nem értettem a lényegét. Végül úgy lett belőle házidogám, hogy anya olvasta nekem, és a szomszéd csaj(anyám barátnője, huszonéves) segitett megírni nekem :D
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, a szakállas öreg bácsival, és a macskás jelenettel:-)
7/7 anonim válasza:
Egyik kedvenc kötelezőm!:)
nagyonjó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!