Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Szent Péter...

Mi a véleményed a Szent Péter esernyője c. műről?

Figyelt kérdés
Bőven!
2010. nov. 23. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy egyeseknek inkább el kéne olvasniuk a könyvet, ahelyett, hogy másikkal akarják megíratni a házijukat.

De ha nekem adod a jövendőbeli barátnődet (majd én kipróbálom helyetted ;) akkor lehet róla szó.

2010. nov. 23. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Bőven az a véleményem a könyvről, hogy több, mint tizenegy éve olvastam azért, mert kötelező volt, és semmire sem emlékszem belőle, ezért újra fogom olvasni.
2010. nov. 23. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

FIGYELEM!!! VÉGIG AZ ESERNYŐ FA NYELÉBEN VOLT AZ ÖRÖKSÉGHEZ TARTOZÓ ELISMERVÉNY, DE A RÉGI NYELET AZÓTA KICSERÉLTÉK ÉS A RÉGIT ELÉGETTÉK A PAPÍRRAL EGYÜTT!!!

A fenti rész spoilert tartalmaz, ezért ha még nem olvastátok a regényt, ne olvassátok el!

2010. nov. 23. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Egy rakás sz.r, hajnalban olvastam, nem tetszett, és nem emlékszem semmire belőle.
2010. nov. 23. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Sosem szerettem, semmi sem fogott benne meg, nem értettem a lényegét. Végül úgy lett belőle házidogám, hogy anya olvasta nekem, és a szomszéd csaj(anyám barátnője, huszonéves) segitett megírni nekem :D
2010. nov. 23. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett, a szakállas öreg bácsival, és a macskás jelenettel:-)
2010. nov. 23. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyik kedvenc kötelezőm!:)

nagyonjó:)

2011. ápr. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!