Karácsonyi ajándék ötletek?
Nincs pénzem venni, tehát csinálni szeretnék, de gőzöm sincs, hogy mit. Kreatív emberkék agyára lenne szükségem--- segítsetek!!!
Mi olyan, ami viszonylag könnyű, mutatós, meg ilyenek??
Hát de attól, hogy unokatesódék ezt csinálták az nem gond, mert gondolom a fényképen ők vannak nem te.
Időközben eszembe jutott egy kérdés, ahol a csajnak azt tanácsolták, hogy f*sztortát adjon a barátnőjének és elképzeltem ezt karácsonyi ajándékként :DDD Bocs, csak olyan jót elröhögök így magamba :DDDD
Ennek a kérdésnek a feltevője is a való életben mekkora egy aberrált lehet..
Én ilyen hangnemben nem is válaszolnék egy ilyen kérdésre.
17/F
Már eleve sértő a Karácsony szellemében is így elküldeni valakit a búsba,csak mert felvilágosított,hogy van ezer ilyen kérdés és honlap a neten...
Nem tudom, sikerült-e már eldönteni, mi legyen a karácsonyi ajándék, de ha mégsem, akkor szeretnék segíteni :)
Én tavaly házi készítésű bonbonokkal leptem meg a barátaimat és nagy öröm övezte a különlegességeket (csináltam narancsosat, trüffelkrémeset, raffaello-jellegű manudlás-kókuszosat és egyszerű csokisat). Én mondjuk nagy mennyiségben csináltam, de azért viszonylag olcsón meg lehet úszni és nagyon tudnak örülni neki az édesszájúak.
Továbbá itt is találsz még néhány karácsonyi ötletet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!