Szerintetek nem megoldás az orosz rulett az emo életérzésű embereknek?
Nem tudok semmit az emósokról/emókról, csak annyit, hogy néha kikérik maguknak a nevüket, meg hogy mit jelent... lényeg az, hogy aki elhagyatottnak érzi magát, állandóan panaszkodik az élete miatt, vagdossa magát és meg akar halni, szerintem annak megoldás lenne ez a játék. Úgyértem, gondold el: addig vagdossa az ereit, amíg egyszer el nem vérzik. De mi van akkor, ha ad magának egy esélyt és a véletlenre bízza a döntést: vagy meghal, vagy nem. Ha meghal, hát sajnálom, előbb-utóbb bekövetkezett volna - aki nem bír segíteni az életén, csak nyavajogni, azzal bizony ez lesz... , de ha mégse hal meg, akkor van egy halálközeli élménye, és esetleg, így, ilyen közel a halálhoz megérti az élet jelentőségét. Szerintem egy ilyen eset után mindenképpen változik a világszemléletünk, és szerintem pozitív irányba...
Figyelem, én nem azokra gondolok, akiket rendszeresen terrorozálnak, megerőszakoltak, stb... tehát, akiknek tényleg okuk van ennyire elkeseredni, hanem a mai fiatalokra, akik képtelenek magukban látni a megoldást, mindig csak a "gonosz világ" képe lebeg a szemük előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!