Nézegettem a színházak repertoárjait, nem igazán találtam olyan darabot, ami felhőtlen szórakozás lenne egy 40-es házaspárnak. Esetleg tudtok ajánlani valamit?
2010. nov. 19. 11:22
1/5 anonim válasza:
Milyeneket szerettek? Zenéset vagy inkább egyéb darabokat? A nemzenés darabok közül piszkosul tetszett Gózon Gyula Kamaraszínházban Tom Ziegler: Grace és Gloria című darabja. 2 szereplő van, nem az a nagyon vidám darab (talán a Gyertyák csonkig égnekhez tudnám hasonlítani), de nagyon jó!!
A vidámabb darabok közül nagyon tetszett a Karinthy Színházban az Őrült nők ketrece.
Írj, hogy milyenek érdekelnek benneteket, aztán még írok majd.
2010. nov. 19. 12:19
2/5 A kérdező kommentje:
Inkább vidámabbat és nem annyira zenéset. Valami bohózat vagy vígjáték, de azt látom, hogy a Vidám Színpad is átalakult Centrál Színházzá, és ott is már túl elvont művészi darabok vannak, ami nem igazán jó arra, hogy egy sokat dolgozó, napi gondoktól terhes házarpárt felvidítson.
2010. nov. 19. 12:24
3/5 anonim válasza:
Akkor például az őrült nők ketrece nektek való. A Karinthy egy nagyon pici színház, nem kell annyira kiöltözni sem, de piszok jó az előadás, melegen ajánlom. Van benne egy kis zene, de nem csak az. A Gózonban a Makrancos hölgy is nagyon jó. Az eleje egy kicsit furán indul, meg is ijedtem, hogy ebből mi lesz, de aztán nagyon jól szórakoztam. Sajnos a Balkáni gerle és az Ábel már nem megy a Magyar színházban, azok is jó darabok voltak.
2010. nov. 19. 13:35
4/5 anonim válasza:
Nekem van dec. 23-ra 2 db színházjegyem a Pesti Színházba. Az előadás címe: Mikve.
Eszenyi Enikő és Hegyi Barbara is szerepel benne. Vígjáték. A jegy ára 3200 Ft/db.
Erkély bal első sorba szólnak a jegyek.
Úgy alakult,hogy Párizsban töltjük a karácsonyt így nem tudunk rá elmenni.
Nem akarok reklámot csinálni, csak gondoltam hátha kisegítjük egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!