Szerintetek a magyarországi erdőkbe el lehet tévedni? Úgy értem ha mondjuk letérek a kijelölt ösvényről akkor el tudok tévedni, vagy előbb utóbb úgyis kilyukadok egy útra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 15:16
1/3 anonim válasza:
Előbb utóbb mindig kilyukadsz egy útra, még a Szaharában is :)
Ha eltévedsz, és nem gáz, ha az erődben kell éjszakázni, akkor megoldható, hogy mész előre, de azért a legtöbb dombtetőről könnyen lehet látni egy várost, vagy legalább egy falut, ahonnan meg tudod kérdezni, merre tovább.
Másrészt viszont nekem már sikerült eltévedni, bár csak egy +50km-es kitérő volt, mire visszaértünk Gyöngyösre, meg éjszakai kiránduláskor is kellemetlen volt, amikor kiégett két zseblámpánk, és éjjel tízkor álltunk valahol a Mátrában :)
2/3 Srapnel válasza:
Magyarország eléggé sűrűn lakott ország, legrosszabb esetben sem kell napokat gyalogolni, hogy a látómezőben ne láss bármi civilizációs vívmányt. Ha utat, vasutat, távvezetéket látsz, máris meg van oldva. Nappal jobban meglátod ezeket, éjszaka meg a települések fényeit. Lehet, hogy kifáradsz és éhes leszel a végén, de belehalni nem fogsz.
3/3 anonim válasza:
Szerintem simán el lehet tévedni. Én a Bakonyban lakom, bár tényleg sok a település azért vannak elég nagy kiterjedésű erdőségek(főleg ha Pápa felé utazik az ember) de valószínűleg egy két óránál tovább nem kéne bolyonganod , sok a túraút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!